Yayınlanma tarihi: May 24, 2017

Engelsiz gençlerin gösterisi büyük beğeni topladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden özel gereksinimli gençler tarafından hazırlanan gösteri büyük beğeni topladı.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: May 24, 2017

Sosyal Hizmetler Dairesi Ailelere Yönelik Eğitim Programı Başlatıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü tarafından ülke genelinde erçekleştirilecek olan Aile Eğitim Programı uygulama ve yaygınlaştırma projesi hayata geçiriliyor.
Devamını oku

«Mayıs 2017»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
24

Sosyal Hizmetler Dairesi'ne Bağlı ÇOGEM'den Resim Sergisi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi'ne devam den çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, “ resim sergisi düzenledi.
Devamını oku
25

Saner, Meclis Kürsüsünden Bakanlığı ile İlgili Güncel Konuşmalara Yanıt Verdi.

CTP Lefkoşa Milletvekili Doğuş Derya’nın ‘’ Kadına Yönelik Şiddet Politikaları’’ ile ilgili güncel konuşmasına meclis kürsüsünden yanıt veren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, 1. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Çalıştayı sonunda ortaya çıkacak alt yapı projesi başta olmak üzere, Bakanlığının 2017 yılı içerisinde beş bina projesi olduğunu , bu projelerin süratle hayata geçirilmesi için bütçe ayrıldığını ve projelerin hazırlanarak ihaleye çıkılacağını söyledi.
Devamını oku
26

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, katıldığı televizyon programında Bakanlığı’nın projelerini anlattı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın projeleri hakkında bilgi veren Saner, Bakanlık olarak esas amaçlarının çalışma hayatını disiplin altına almak, çalışan herkesin sosyal güvencesini sağlamak ve gerekli olan her türlü icraatı ortaya koymak olduğunu söyledi.
Devamını oku
27282930
1234567
8

'' İnşaat Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Paneli'' düzenleniyor.

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında '' İnşaat Sektöründe İş Sağlığı ve Güvenliği Paneli'' düzenleniyor.
Devamını oku
9

Bakan H.Ersan Saner, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı. Bakan Saner, mesajında şu ifadeleri kullandı:
Devamını oku
1011121314
15

Engelsiz Gençlere Engelsiz Piknik

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Girne, Güzelyurt ve Gazimağusa’da hizmet veren on sekiz yaş üstü engelli rehabilitasyon merkezine devam eden gençlere piknik düzenlendi.
Devamını oku
1617

18 Yaş Üstü Rehabilitasyon merkezlerine minibüs alındı.

Güneşköy ve Girne 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezlerinde kullanılmak üzere alınan iki minibüs bu sabah kurumlara teslim edildi.
Devamını oku
18192021
22232425262728
293031123

“ Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" sloganıyla futbol maçı düzenlendi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından engelsiz yaşamı desteklemek ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla , " Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok" sloganıyla gösteri maçı düzenlendi.
Devamını oku
4

Arşiv