Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Kamu – Sen Başkanı Metin Atan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Kamu – Sen Başkanı Metin Atan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti : Kamu – Sen Başkanı Metin Atan ziyarette yaptığı konuşmada, sendikanın 42. Kuruluş yılı olması dolayısı ile hafta boyunca bir dizi etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, bu etkinlikler hakkında Bakan Saner’i bilgilendirme adına bugün nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Atan, Bakanlıkla her zaman içiçe, birlikte hareket ettiklerini, yaşanan sorunları birlikte istişare ederek aşmaya çalıştıklarını söyleyerek, yaptığı çalışmalar ve kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Bakan Saner’e teşekkür etti. 10-16 Mayıs tarihlerinin dünya engelliler haftası olduğunu hatırlatan Başkan Atan, bu vesileyle tüm engellilerin haftasını kutlayarak, yapımı devam eden Engelli Yaşam Evi ve engelli vatandaşların maduriyetinin giderilmesi için yapılacak yeni yasaların ivedilikle sonlandırılması gerektiğini söyledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, 42. Yılını kutlayan Kamu-Sen ve üyelerine Başkan Metin Atan vasıtası ile daha nice yıllar dileyerek, sendikanın sendikal yaşam içerisinde çok farklı ve köklü olduğunu belirtti. Sendikanın üyeleri ve devlet arasında köprü vazifesi gördüğünü, kendi üyelerinin haklarını savunurken bazen sert tartışmalar yaşandığını söyleyen Saner, bunun da normal olduğunu devletten beklenen işlerin hepsinin her zaman yapılamadığını fakat sağduyulu davranarak orta yol bulunduğunun altını çizdi. Saner, Kamu-Sen başkanı ve yönetim kuruluna sendikal çalışmalarında başarılar dileyerek, yapacakları her türlü olumlu hareketlerde yanlarında olduklarını söyledi.
Print
Yayınlanma tarihi: May 11, 2017,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
252627
KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE  KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, 18-24 Mart  Yaşlılar Haftası  dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Kalkanlı Yaşam Evi’nde  kalan yaşlılara  saç bakımı ve güzellik  uygulaması gerçekleştirdi.

Devamını oku
28
DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği Başkanı Hidayet Ağören ve diyetisyen Mehmet Miralay ile görüştü.

Devamını oku
293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Arşiv