Menu

Yayınlanma tarihi: Mar 24, 2023

Bakan Taçoy, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla, Lapta Huzurevi’ni ziyaret etti.

Ziyarette Bakan Taçoy’a, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Murat Küçüközdemir ile Mare Monte Girişimci Yardımsever Kadınlar Derneği temsilcileri eşlik etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 22, 2023

+1 Farkla Hayata Değer Katıyorlar

Bakan Taçoy, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla, Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ndeki Down Cafe’yi ziyaret ederek özel gereksinimli gençlerle güzel ve anlamlı bir gün yaşadı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 22, 2023

BASIN DUYURUSU

Engelli Yoklama Bildirgeleri İçin Son Teslim Tarihi: 31 Mart 2023

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 21, 2023

Taçoy, 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü dolayısıyla mesaj yayınlandı.

Bakan Taçoy, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 20, 2023

Bakan Taçoy 18- 24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısı ile mesaj yayınladı.

Bakan Taçoy'un açıklaması şöyle;

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 15, 2023

Bakan Taçoy, Kıbrıs Türk Oto Elektrikçiler Birliği Başkanı Abdo Okur ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Oto elektrikçilerinin sektörde yaşadığı sıkıntıları Bakan Taçoy’a aktaran Okur, kayıt dışı oto elektrik işi yapanların haksız rekabet yarattığına işaret ederek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan denetim desteği istedi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 14, 2023

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

 Bakan Taçoy’un mesajı şöyle;

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 9, 2023

2022-2023 Yılı Yılı İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlık Sertifikası Almaya Hak Kazananlara Sertifikaları Verildi.

İş Sağlığı ve Güvenliği  Hizmeti Veren Kişilerin  Sertifikalandırılması ve Kuruluşların Yetkinlendirilmesi Tüzüğü kapsamında,  Çalışma Dairesi tarafından 16 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilen İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanlık Sertifikası Sınavında başarılı olanlara sertifikaları verildi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 8, 2023

Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

8 Mart’ın kadınlar açısından bir hak arayışı günü olmaktan çıkması, tüm haksızlıkların ve eşitsizliklerin ortadan kalkmasıyla artık sıradan bir gün olması en büyük dileğimizdir.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 2, 2023

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 1-10 Mart 2023 tarihleri arasında çalışma izni başvurusu kabul etmeyecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 1-10 Mart 2023 tarihleri arasında çalışma izni başvurusu kabul etmeyecek.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 2, 2023

Kayıt Dışılık İle Mücadele Ele Alındı.

ÇALIŞMA DAİRESİ EKİPLERİ SAHAYA İNİYOR
TEFTİŞLER BU HAFTA BAŞLIYOR
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 1, 2023

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MASAYA YATIRILDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ecevit Alper, iş sağlığı ve güvenliği konusunda ülkemizde yasal mevzuatın uygulanması noktasında eksiklikler olduğuna dikkat çekerek , bu eksikliklerin giderilmesi için paydaş örgütlerle görüş alışverişinde bulunarak Bakanlık olarak bir yol haritası çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 28, 2023

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy'un ALO 183 İhbar Hattı ile ilgili açıklaması

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi’nin ALO 183 Acil Sosyal Hizmet İhbar Hattı ile ilgili olarak basında çıkan haberlere yönelik açıklamalarda bulundu. Bakan Taçoy’un açıklaması şöyle ;

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 20, 2023

KAYITDIŞILIKLA MÜCADELE MASAYA YATIRILDI

ÇALIŞMA DAİRESİ EKİPLERİ SAHAYA İNİYOR. TEFTİŞLER BU HAFTA BAŞLIYOR

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 11, 2023

ÇSGB, depremde ailelerini kaybeden çocuklara yönelik koruyucu aile uygulamasına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Türkiye’de yaşanan deprem felaketi neticesinde ailelerini kaybeden çocuklara yönelik koruyucu aile uygulamasına ilişkin bilgilendirmede bulundu.

Devamını oku
First2425262729313233Last

«Ağustos 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829303112
3
ÇALIŞMA BAKANLIĞI İLE DAÜ ARASINDA DİJİTAL İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

ÇALIŞMA BAKANLIĞI İLE DAÜ ARASINDA DİJİTAL İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı İhtiyat Sandığı Dairesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi arasında bilişim projelerinin yönetimi ve teknik danışmanlığına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Protokole Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu ile Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç imza koydu.

Protokol kapsamında İhtiyat Sandığı Dairesi’nin yazılım sistemleri günün teknolojik şartlarına uygun olarak yeniden düzenlenecek, yeni bilişim projeleri bilimsel yöntemlerle planlanacak ve proje yönetimi süreçleri DAÜ'nün teknik danışmanlığında yürütülecek. Yazılım geliştirme çalışmaları ise İhtiyat Sandığı Dairesi’nin kendi bilişim personeli tarafından DAÜ ile koordinasyon içerisinde gerçekleştirilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, dijital dönüşümün kamu hizmetlerinin kalitesini artıran en önemli unsurlardan biri olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlara daha hızlı, daha etkin ve daha güvenilir hizmet sunabilmek amacıyla İhtiyat Sandığı Dairesi’nin bilişim altyapısını modern teknolojilerle güçlendirmeye devam ettiklerini ifade etti.

Hasipoğlu, üniversiteler ile iş birliğinin kamu yönetiminde yenilikçi çözümler geliştirilmesine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, Doğu Akdeniz Üniversitesi ile gerçekleştirilen iş birliğinin yalnızca mevcut projelere değil, gelecekte hayata geçirilecek dijital dönüşüm çalışmalarına da önemli katkılar sağlayacağını vurguladı ve protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını temenni etti.

Devamını oku
456789
101112
HASİPOĞLU: ÜNAL ÜSTEL HÜKÜMETİNİN İSTİKRARI; ETKİN HİZMETİ SAĞLADI

HASİPOĞLU: ÜNAL ÜSTEL HÜKÜMETİNİN İSTİKRARI; ETKİN HİZMETİ SAĞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Hakikat Web TV’de Güven Arıklı’nın konuğu olarak çalışma hayatından hükümetin icraatlarına ve Kıbrıs sorununa kadar gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Devamını oku
13141516
17
AŞIRI SICAKLARDA AÇIK ALANDA ÇALIŞMA YASAĞI 23 AĞUSTOS’A KADAR UZATILDI

AŞIRI SICAKLARDA AÇIK ALANDA ÇALIŞMA YASAĞI 23 AĞUSTOS’A KADAR UZATILDI

BAKAN HASİPOĞLU: “SICAKLIK DEĞERLERİ NORMALE DÖNENE KADAR ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞINI RİSKE ATMAYACAĞIZ”

Devamını oku
181920212223
24252627282930
31123456

Arşiv