Yayınlanma tarihi: Nis 14, 2021

BASIN DUYURUSU

Hak sahibi 6839 çalışana 7 milyon 866 bin TL ücret destek ödemesi yapıldı.

Devamını oku

«Nisan 2021»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930311

BASIN DUYURUSU

SAĞLIK KARNELERİNİN VERİLMESİ UYGULAMASININ SON BULMASI HAKKINDA

Devamını oku
234
56789

SOS Çocuk Köyü Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman’ı ziyaret etti, projeler ve ihtiyaçlarla ilgili bilgi aktardı.

Çağman: "İçinden geçtiğimiz pandemi dönemi  sosyal hizmetlere  ihtiyaç duyulan ve  Bakanlık olarak sosyal hizmet uygulamalarına öncelik vermemiz gereken bir dönem"

Devamını oku
1011
121314

BASIN DUYURUSU

Hak sahibi 6839 çalışana 7 milyon 866 bin TL ücret destek ödemesi yapıldı.

Devamını oku
15

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Koral Çağman, SOS Çocuk Köyü’nde İncelemelerde Bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Koral Çağman, beraberindeki heyet ile SOS Çocuk Köyü’nü ziyaret ederek, yürütülen projeler ve ihtiyaçlar hakkında bilgiler aldı.

Devamını oku
161718
1920

BASIN AÇIKLAMASI

Ücret Destek Ödemeleri için hak sahibi çalışanları adına hatalı ya da eksik başvuruda bulunan işverenler; son kez, 21-26 Nisan tarihleri arasında ihtiyat.gov.ct.tr adresinden başvuru yapabilecek.

Devamını oku
21

Kreş ve Yuvalardaki Çocukların Çizdiği Eserlerden Oluşacak “23 Nisan” Temalı Resim Sergisi Açılacak…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve SOS Çocuk Köyü Derneği işbirliğinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolaysıyla kreş ve çocuk yuvalarında kalan çocuklar için 23 Nisan Temalı Resim Sergisi düzenleniyor.

Devamını oku
22232425
2627

Yuvalarda kalan çocukların resimlerinden oluşan 23 Nisan Temalı Sergi Bandabuliya’da Açıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) ve SOS Çocuk Köyü Derneği işbirliğinde düzenlenen, kreş ve çocuk yuvalarında kalan çocukların resimlerinden oluşan 23 Nisan Temalı Resim Sergisi, Bandabuliya’da açıldı.

Devamını oku
28

İTÜ-KKTC Heyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Koral Çağman’ı Ziyaret Etti

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTU) KKTC Araştırma Yerleşkeleri Rektörü Prof. Dr. Cumali Kınacı ile İTÜ Genel Sekreteri Dursun Koç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Koral Çağman’ı makamında ziyaret etti.

Devamını oku
29301

Çağman:''1 Mayıs dayanışmanın, mücadelenin ve alınterinin sembolü''

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman, tüm işçi ve emekçilerin, dünyada birliğin, dayanışmanın, mücadelenin ve alın terinin bir sembolü olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Devamını oku
2

Çalışma Dairesi’nde 1 Pozitif Vaka…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma Dairesi’nde bir temizlik görevlisinin COVID-19 PCR testinin pozitif çıktığı saptandı.

Devamını oku
3

Bakan Çağman, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı.

‘‘Covid-19 virüsünün tüm dünyayı sarstığı ve olağan üstü şartlar içinden geçtiğimiz bu dönem; çalışma hayatında iş güvenliği kadar iş sağlığının da ne kadar önemli olduğunu ortaya çıkarmıştır.

Devamını oku
4567

Çocuk “Sevgi Evi” Projesi İçin Protokol İmzalandı…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Tangül Çağıner Çocuklara Yardım Vakfı arasında, devlet himayesindeki çocukların temel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yaşam alanı olarak inşa edilecek “Sevgi Evi” projesi için işbirliği protokolü imzalandı.

Devamını oku
89

Arşiv