Yayınlanma tarihi: Tem 12, 2017

Bakan Saner, Fildişi Sahili Cumhuriyeti temasları çerçevesinde İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri ile görüştü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Fildişi Sahili Cumhuriyeti temasları çerçevesinde bugün, İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri Dr. Yousef bin Ahmad Al-Othaimeen ve üye devletlerin bakan, temsilcileri ve İİT’ye bağlı kuruluş başkanlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirdi.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Tem 12, 2017

BASIN AÇIKLAMASI

12,13 ve14 Temmuz Tarihlerinde , 12.00-16.00 Saatleri Arasında, Dışarda,Açıkta ( Güneş Altında) Çalışma Yapılmasının Yasaklanması
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Tem 12, 2017

Bakan Saner, KKTC'yi ve Hükümetini Temsilen toplantının 2. gününde gözlemci üye sıfatıyla bir konuşma gerçekleştirdi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, “10-11 Temmuz 2017 tarihleri arasında Afrika Kıtası’nda bulunan ve Fildişi Sahili Cumhuriyeti’nin Abidjan şehrinde düzenlenen, İslam İşbirliği Teşkilatı 44. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na” katıldı.
Devamını oku

«Temmuz 2017»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2627282930

SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ BASIN AÇIKLAMASI

Sosyal Hizmetler Dairesi’nin tüm çalışma alanları son derece hassasiyet ve gizlilik gerektiren alanlar olup Daire hizmetlerini bu prensiple yürütmektedir.
Devamını oku
12
3

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda İş Sağlığı ve Güvenliği Tüzüğü ile ilgili toplantı yapıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda İş Sağlığı ve Güvenliği Tüzüğü yasallaşmadan önce sivil toplum örgütleri ile birlikte toplantı yapıldı.

Devamını oku
4

Bakan H.Ersan Saner, Kıbrıs Türk Mimarlar Odası Başkanı Türker Aktaç’ı kabul etti.

Kabulde konuşan Bakan Saner, 2017 yılı içeresinde yapmayı hedefledikleri projeler kapsamında bakanlığın çalışmalara devam ettiğini ve bu yıl bütçeye koyulan gerek yeni bakanlık binası projesi gerekse Lapta Huzurevi binaları için proje hizmeti satın almak adına Mimarlar Odası Başkanı ile bir araya geldiklerini söyledi.
Devamını oku
56789
10

Bakan Ersan Saner, aşırı sıcak havalarda dışarda çalışma koşullarının düzenlenmesi ile ilgili açıklama yaptı.

Saner, açıklamasında Bakanlığının , bilimsel hava tahmin raporlarını takip ederek Meteoroloji Dairesi ile işbirliği içinde çalıştığını ifade etti .
Devamını oku
111213141516
17

BASIN AÇIKLAMASI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinden dolayı, dışarda çalışan işçilerin sağlığının korunabilmesi amacıyla 12, 13 ve 14 Temmuz tarihlerinde , 12.00 ile 16.00 saatleri arasında dışarda çalışma yapılmasını yasaklayan karar kapsamında 3 günlük rapor aşağıdaki şekildedir.
Devamını oku
181920212223
2425

İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği Tüzüğü’nde Sona Doğru

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili toplantı yapıldı.
Devamını oku
2627

Sosyal Hizmetler Dairesi’nden yardım alan ailelerle ihtiyaçlı ailelerin çocukları ücretsiz sünnet edildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi’nden yardım alan ailelerle ihtiyaçlı ailelerin çocukları ücretsiz sünnet edildi.
Devamını oku
282930
3112345

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H.Ersan Saner, Hür-iş yetkililerini kabul etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Ahmet Çaluda başkanlığındaki Hür İşçi Sendikaları Federasyonu yeni yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
Devamını oku
6

Arşiv