Yayınlanma tarihi: Haz 10, 2019

İs Kadinlari Dernegi, Sucuoglu'nu Ziyaret Etti

Özlem Özbekoğlu asbaşkanlığındaki İş Kadınları Derneği heyeti, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu’nu ziyaret etti.

Devamını oku

«Haziran 2019»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2728

Bakan Sucuoğlu, Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği temsilcileri ile görüştü.

KTİMB Yönetim Kurulu Üyeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu’nu makamında ziyaret ederek, başarılar diledi.

Devamını oku
29

Sucuoğlu, Makine Mühendisleri Odası yetkilileri ile görüştü.

Kabulde yaptığı konuşmada Oda Başkanı Ulubay , Bakan Sucuoğlu’na   yeni görevinde başarılar dileyerek, Oda’nın  çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Devamını oku
3031

Bakan Sucuoğlu 1 Haziran Dünya Çocuk Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

"1 Haziran Dünya Çocuk Günü , çocuklar arasında ortak duygular oluşmasını, barış içinde yaşama özlemlerinin pekişmesini amaçlayan, yoksulluk, çocuk işçiliği, eğitim, istismar gibi tüm çocukların yaşamını ilgilendiren konulara odaklanan ve çocukların sorunlarına kamuoyunun dikkatini çekerek farkındalık yaratmayı amaçlayan önemli bir gündür.

Devamını oku
12
3456789
10

İs Kadinlari Dernegi, Sucuoglu'nu Ziyaret Etti

Özlem Özbekoğlu asbaşkanlığındaki İş Kadınları Derneği heyeti, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu’nu ziyaret etti.

Devamını oku
1112

Sucuoğlu, ülkemizde temaslarda bulunan Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği heyetini kabul etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, ülkemizde temaslarda bulunan  Uluslararası Avrasya Eğitim Sendikaları Birliği heyetini  kabul etti.

Devamını oku
1314

Bakan Sucuoğlu, Mağusa, İskele ve Karpaz bölgesinde temaslarda bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, Bakanlığına bağlı Mağusa İrfan Nadir  18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi ile  Mağusa ve İskele’de Sosyal Sigortalar, Sosyal Hizmetler ,Çalışma ve İhtiyat Sandığı Daireleri’ ni ziyaret etti. Bakanlık bürokratlarının eşlik ettiği ziyarette Bakan Faiz Sucuoğlu personel ile sohbet etti ve dairelerin sıkıntıları  ile ilgili bilgi aldı.

Devamını oku
1516
171819

Bakan Sucuoğlu,Zeytin Ağacı Yardımlaşma Derneği’ni (ZAYDER) ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu,  Zeytin Ağacı Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ni (ZAYDER) ziyaret etti.

Devamını oku
20

Sucuoğlu, Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası temsilcileri ile görüştü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, Güven Bengihan başkanlığındaki Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası temsilcileri ile görüştü.

Devamını oku
212223
2425

Bakan Sucuoğlu, Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Mehmet Harmancı'yı kabul etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yer alan görüşmede, Harmancı'ya LTB Meclis üyesi Faiz Camgöz eşlik etti.

Devamını oku
26

Bakan Sucuoğlu, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden’i kabul etti.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevinin hayırlı olmasını diledi

Devamını oku
27

Kıbrıs İşitme Konuşma Engelliler Vakfı ( KİKEV), Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu’nu ziyaret ederek taleplerini aktardı.

İşitme ve konuşma engellilerin yaşadığı sorunları Bakan Sucuoğlu’na ileten   Vakıf Başkanı Bahire Coşkuner Doğru,  vakfın Milli Eğitim Bakanlığı onaylı işaret dili  eğitimi verdiğini ve özellikle  işitme engellilerin Çalışma Dairesi’nde  iletişim problemleri yaşadığını kaydetti.

Devamını oku
282930
1234567

Arşiv