Bakan Sucuoğlu, Mağusa, İskele ve Karpaz bölgesinde temaslarda bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, Mağusa, İskele ve Karpaz bölgesinde temaslarda bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, Bakanlığına bağlı
Mağusa İrfan Nadir  18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi ile  Mağusa ve İskele’de Sosyal Sigortalar, Sosyal Hizmetler ,Çalışma ve İhtiyat Sandığı Daireleri’ ni ziyaret etti. Bakanlık bürokratlarının eşlik ettiği ziyarette Bakan Faiz Sucuoğlu personel ile sohbet etti ve dairelerin sıkıntıları  ile ilgili bilgi aldı.

Sucuoğlu, Akdoğan Belediye Başkanı Ahmet Latif ile görüştü.

Akdoğan Sosyal Hizmetler Bürosu’nu da ziyaret eden Bakan Sucuoğlu, Akdoğan ve civar  bölgesindeki vatandaşlara  sosyal sigortalarla ilgili işlemlerin yapılmasında kolaylık sağlanması  yönünde nelerin yapılabileceği konusunda Belediye Başkanı  Ahmet Latif ile görüş alışverişinde bulundu.

Sucuoğlu, Karpaz bölgesinde de  temaslarda bulundu.

Sosyal Hizmetler Dairesi  Mehmetçik ve Yeni Erenköy Büroları’nı da ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, Karpaz bölgesindeki özel gereksinimli bireylere  hizmet vermesi amacıyla engelli  rehabilitasyon merkezinin bölgeye kazandırılması amacıyla Eski Yeni Erenköy Sağlık Ocağı’nı da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Print
Yayınlanma tarihi: Haz 14, 2019,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
252627
KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE  KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, 18-24 Mart  Yaşlılar Haftası  dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Kalkanlı Yaşam Evi’nde  kalan yaşlılara  saç bakımı ve güzellik  uygulaması gerçekleştirdi.

Devamını oku
28
DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği Başkanı Hidayet Ağören ve diyetisyen Mehmet Miralay ile görüştü.

Devamını oku
293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Arşiv