Yayınlanma tarihi: Ara 10, 2018

Özel Gereksinimli Gençler "Engelsiz Kent Ankara Sosyal Farkındalık Kültür ve Sanat Festivali"’ne katıldı.

Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Mağusa İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden özel gereksinimli gençler, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında; Türkiye Cumhuriyeti Tüm Engelliler Konfederasyonu’nun ve Pursaklar Belediyesi’nin davetlisi olarak , 5- 9 Aralık tarihleri aranda Engelsiz Kent Ankara Sosyal Farkındalık Kultur ve Sanat Festivali’ne katıldı.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ara 3, 2018

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, Engelli Hizmetleri Koordinasyon Kurulu temsilcileri Çeler’e engelli sorunlarını aktardı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Başbakanlığa bağlı Engelli Hizmetleri Koordinasyon Kurulu temsilcileri ile görüştü.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ara 3, 2018

Çeler; İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Ülkelerin Kalkınmasında Kadının Rolü 7. Bakanlar Toplantısı'nda konuşma yaptı.

Burkina Faso'nun başkenti Vagadugu’ da gerçekleştirilen "İslam İşbirliği Teşkilatı Üyesi Ülkelerin Kalkınmasında Kadının Rolü 7. Bakanlar Toplantısı" nın ikinci gününde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler bir konuşma gerçekleştirdi.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 25, 2018

Çeler,3.Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi için gittiği İstanbul’da,mevkidaşı TC.Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile görüştü

Görüşmede; iki bakanlık arasında çalışma hayatı ve sosyal hizmetler alanında sürdürülen çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 23, 2018

Çeler, İstanbul’da III. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi’ne katıldı.

KADEM ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından birlikte düzenlenen '' III. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi'' bugün saat 10.00'da Grand Cevahir Hotel'de başladı.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 23, 2018

Çeler, 3. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi’nde ‘‘Liderler Oturumu’’ nda konuşma yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler , açılışını Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı, T.C Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ev sahipliğinde, ‘’ Ailenin Güçlendirilmesi’’ temasıyla ; İstanbul’da gerçekleşen 3. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi'ne katılarak, konuşma gerçekleştirdi.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 14, 2018

Çeler, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’na ziyarette bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler; Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Necmi Karakoç ile görüştü
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 12, 2018

ÇELER: “HAYATTA EN BÜYÜK ENGEL YÜREKLERDEDİR”

Çeler; Yonpaş Dumlupınar Spor Kulübü ,Türkiye Tüm Engelliler Konfederasyonu ve Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yetkililerini kabul etti.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 6, 2018

Türkiye ile KKTC arasındaki işgücünün hareketliliği, istihdam piyasaları ve çalışma hayatı masaya yatırıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Erçin Tekakpınar ile Bakanlık Müdürü Efsun Kâşif Salel, Ankara'da çalışma toplantısına katıldı.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Kas 2, 2018

Lefkoşa Çocuk Yuvası’na Anlamlı Bağış...

Sen De Bir Umut Ol " konserinden elde edilen gelir, Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lefkoşa Çocuk Yuvası’na bağışlandı.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 26, 2018

Büyükelçi Kanbay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’e veda ziyaretinde bulundu.

KKTC’deki görev süresi ay sonunda sona erecek olan Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’e veda ziyaretinde bulundu.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 25, 2018

Uluslararası Spor oyunlarına katılan Yabancı ülkelerin Federasyon başkanları ve sporcuları Çeler’i ziyaret etti.

Uluslararası Dr. Fazıl Küçük Spor oyunlarına konuk olarak katılan Yabancı ülkelerin Federasyon başkanları ve sporcularıyla birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’i ziyaret etti.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 24, 2018

Çeler: '' İşsizlik istatistiği bilinmiyor çünkü işsizler İş Bulma Merkezi'ne başvurmuyor. ''

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) tarafından hayata geçirilen ; KTTO üyeleriyle iş arayanları bir araya getirecek çevrimiçi “Münhal Sayfası” tanıtım gecesine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler; yerli işgücü istihdamının arttırılması için, hayata geçirilecek yeni teşvik sistemi ile,özel sektöre hem maddi hem de manevi katkı yapılacağını söyledi
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 12, 2018

Çeler, Türk Dünyası Kadın Platformu temsilcilerini kabul etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Türk Dünyası Kadın Platformu Birliği (TÜRKAP) Kurucu Başkanı İlhame Novruzova ve birlik yöneticileri ile biraraya geldi.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 12, 2018

Güneşköy 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi Engelsiz Işıklar Ritim grubu, "Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali"nde KKTC’yi temsil etti.

Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Engelli Merkezi’ne devam eden özel gereksinimli gençler, Mersin’de düzenlenen Uluslararası Engelsiz Sanat Festivali’ne katıldı.
Devamını oku
First45679111213Last

«Mayıs 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930
İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İhtiyat Sandığı Yönetim Kurulu, iştirakçiye verilen faiz oranını yüzde 48’e yükseltti. Karar, 1 Mayıs’tan itibaren uygulanacak.

Devamını oku
1
GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Günü’nünde sosyal güvenlik yatırımlarını düzenli yapan örnek işyerlerini ziyaret ederek çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

Devamını oku
2345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Arşiv