Yayınlanma tarihi: Eki 11, 2018

Sosyal Sigortalı hastalar, 1 Kasım’dan itibaren, 50 farklı ilaca ulaşabilecek....

Sosyal Sigortalı hastalar, 1 Kasım’dan itibaren, hem önceden sigorta kapsamında olmayan 50 farklı ilaca ulaşabilecek, hem de hastalar ve eczaneler ödemelerini Sigorta Dairesi’nden daha hızlı alabilecek.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eki 10, 2018

Soruşturma Eğitimi Alan Sosyal Sigortalar Dairesi Müfettişlerine Sertifika

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Polis Genel Müdürlüğü işbirliğinde, 1-5 Ekim tarihleri arasında düzenlenen "Soruşturma Memurluğu Eğitimi "ne katılan Sosyal Sigortalar Dairesi müfettişlerine sertifikaları dağıtıldı.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 24, 2018

KKTC Erkek Kuaförler ve Berberler Birliği heyeti, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler’e sorunlarını iletti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler; Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’na bağlı KKTC Erkek Kuaförler ve Berberler Birliği yeni yönetim kurulu üyelerini kabul etti. Cemal İnönülü başkanlığındaki Birlik temsilcileri, Bakan Çeler’e sorunlarını aktararak çözümü konusunda destek istedi.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 21, 2018

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, KAMU-İŞ Heyeti ile görüştü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Ahmet Serdaroğlu başkanlığındaki Kamu-İş yeni yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 19, 2018

Çalışma Dairesi Girne’deki kaçak işçi denetimlerinde göz açtırmadı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından kayıt dışılığın önlenmesi amacıyla ülke genelinde yapılan rutin denetimler kapsamında; dün Girne’de 44 işyerinde kaçak işçi teftişi yapıldı.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 18, 2018

Çeler, “İş sağlığı ve güvenliği konusunda yasaların ağırlığını herkes üzerinde hissedecek ve sorumluluğunu yerine getirecek”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, “İş sağlığı ve güvenliği konusunda yasaların ağırlığını herkes üzerinde hissedecek ve sorumluluğunu yerine getirecek” dedi.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 18, 2018

Kayıt dışı işçilik ve yabancı uyruklu işçi istihdamını önlemek ve kayıta almak” amacıyla işbirliği protokolü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği ve Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği arasında “kayıt dışı işçilik ve özellikle yabancı uyruklu işçi istihdamını önlemek ve kayıt altına almak” amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 18, 2018

Çalışma Dairesi, Lefkoşa’da iş sağlığı ve güvenliği denetimleri yaptı.

Basın mensuplarıyla birlikte çıkılan denetimlerde; Çalışma Dairesi Müfettişleri tarafından yapılan iş sağlığı ve güvenliği teftişlerinde hangi hususların arandığı konusunda basına bilgi verildi.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 13, 2018

Ekonomik gücü yeterli olmayan şiddet mağduru kadınlara hukuki destek verilmesi için "İşbirliği Protokolü"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Barolar Birliği arasında, ekonomik gücü yeterli olmayan şiddet mağduru kadınlara hukuki destek verilmesi amacıyla "İşbirliği Protokolü" imzalandı.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 5, 2018

İhtiyat Sandığı Dairesi Münhal Kadrolarını Kazanan Yeni Personele Tanışma Toplantısı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler ; İhtiyat Sandığı Münhal Kadro sınavında başarılı olarak İhtiyat Sandığı Dairesi Memuru olmaya hak kazanan yeni personel ile bir araya geldi
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 5, 2018

Çalışma İzin Merkezi’nde Mühür İşlemleri Artık Daha Hızlı

Yapılan yeni düzenleme ile, geçtiğimiz aydan başlayarak; Çalışma İzin Merkezi’nde başvuru yapıldığı tarihten itibaren 10 gün içinde çalışma izni mühürü pasaportlara vurularak işverenlere teslim ediliyor.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Tem 17, 2018

Basın Sektöründe Yerel İşgücü İstihdamının Desteklenmesi Tüzüğü Yürürlükte

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, basın sektöründe yerel iş gücünün arttırılması, üniversitelerin iletişim fakültelerinde okuyan KKTC vatandaşı öğrencilerin sektöre kazandırılması amacıyla hazırladıkları ve Bakanlar Kurulu’nda onaylanarak bugünden itibaren uygulamaya giren Yerel İş Gücü İstihdamının Desteklenmesi Tüzüğü’yle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Tem 17, 2018

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2018’in ikinci asgari ücretini belirlemek üzere bugün toplandı.

Tekakpınar: '' Kriterlerle ilgili çalışma devam ediyor''
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Tem 9, 2018

Bakan Çeler, Kıbrıs Kadın Sağlığı Araştırma Derneği temsilcilerini kabul etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Kıbrıs’ın kuzeyinde kadın hastalıklarıyla ilgili farkındalık yaratmak ve araştırmalar gerçekleştirmek amacıyla oluşturulan Kıbrıs Kadın Sağlığı Araştırma Derneği (KISAA) temsilcileri ile görüştü.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Haz 22, 2018

Çeler,1 Mayıs'ta açık olan işyerlerinin çalışanlarına ek mesai ödeyip ödemediğini takip etti.

Bakan Zeki Çeler, 1 Mayıs'ta açık olan işyerlerinin çalışanlarına ek mesai ödeyip ödemediği, yatırımlarını yapıp yapmadığı hususunda Bakanlık tarafından çalışmalara başlandığını sosyal medya hesabından duyurdu.
Devamını oku
First567810121314Last

«Mayıs 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930
İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İhtiyat Sandığı Yönetim Kurulu, iştirakçiye verilen faiz oranını yüzde 48’e yükseltti. Karar, 1 Mayıs’tan itibaren uygulanacak.

Devamını oku
1
GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Günü’nünde sosyal güvenlik yatırımlarını düzenli yapan örnek işyerlerini ziyaret ederek çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

Devamını oku
2345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Arşiv