Yayınlanma tarihi: Mar 13, 2017

“1. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Çalıştayı” düzenleniyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından , 16-17 Mart tarihlerinde “1. Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Çalıştayı” düzenleniyor.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 8, 2017

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner’den Üreten Kadınlara Tam Destek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde , unutulmaya  yüz tutmuş Kıbrıs’a özgü  meslekleri devam ettiren ve geçimini bu mesleklerden sağlayan üretici  kadınları ziyaret etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 8, 2017

Bakan H.Saner, Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikasının (Kamu-Sen) Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Sekreterliği ve Kadın Hakları Komitesi üyelerini kabul etti.

Saner:  "8 Mart bir farkındalık günü. Bizim kadınlarımıza her zaman ihtiyacımız var.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 7, 2017

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bakan Saner’in mesajı şu şekilde:
"
Toplumlarda veya ülkelerde kadın ve kadına bakış açışı farklılıklar göstermiş olsa bil, e gelişen ve değişen dünya değerleri göz önünde bulundurulduğunda kadının toplum içerisindeki yeri ve önemi azımsanmayacak kadar büyüktür.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 2, 2017

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Standı, DAÜ Kariyer Fuarı’nda

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü tarafından 5. Kariyer Günleri kapsamında Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) ve Kıbrıs Türk Sanayi odası(KTSO) katkılarıyla  1 Mart  tarihinde   açılan Kariyer Fuarı’nda,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  da  yer aldı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 2, 2017

Saner: '' Önce iş yapacaksınız Sonra Konuşacaksınız''

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, katıldığı televizyon programında;  Bakanlığının projeleri , erken seçim ve Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin hükümete karşı vereceği güvensizlik önergesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 1, 2017

Saner DAÜ Kariyer Fuarı'nda

Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda yer alan fuara, 130 civarında firma katıldı.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 23, 2017

TC ile KKTC Arasında Sosyal Güvenlik Anlaşması İmzalandı

Saner: "Türkiye'nin sosyal güvenlik alanındaki tecrübesinden yararlanacağız"
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 22, 2017

Saner, Ankara’da temaslarda bulunacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ersan Saner, çalışma ziyaretinde bulunmak için bugün Ankara’ya gidiyor.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 18, 2017

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Saner, İnşaat Taşeronları Birliği Yetkilileriyle Görüştü.

Osman Amca  başkanlığındaki Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği heyeti,  Bakan  Saner’i  ziyaret ederek, sektörün sorunlarını aktardı ve inşaat sektöründeki kayıtdışılığın önüne geçilmesi için Saner’den destek istedi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 18, 2017

Saner, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Osam'ı Kabul Etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner’e nezaket ziyaretinde bulunan DAÜ Rektörü  Prof. Dr. Necdet  Osam ,  ziyarette  Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Çalışma Bakanlığı  tarafından farklı alanlarda birlikte sürdürülen protokollerin  olduğunu ifade etti.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 17, 2017

Asgari Ücret Saptama Komisyonu Toplantısı Hk. Basin Aciklamasi

Asgari Ücret Saptama  Komisyonu’nun 2 Şubat 2017  tarihli toplantısında işçi, işveren ve devlet kanadının oybirliğiyle kabul edilen ve 1 Şubat 2017  tarihinden itibaren geçerli olacak aylık 2,020 TL Asgari Ücret Tavsiye Kararı, KKTC Bakanlar Kurulu’nun (HK-1343-2017) Sayılı  ve 8 Şubat 2017 tarihli kararı ile Resmi Gazete’de yayımlanarak ilan edilmiş ve 10 günlük itiraz süresi tanınmıştır.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 16, 2017

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Restaurantlar Birliği (RES-BİR) temsilcileri ile görüştü.

Restorancılar Birliği  Başkanı Ercan Küçük , Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner ile  görüşerek sektörün sorunları ve alınmasını istedikleri önlemler hakkında bilgi verdi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 13, 2017

Saner, Suudi Arabistan Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Ali bin Hasser al -Ghafis ile görüştü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H.Ersan Saner İslam İşbirliği Teşkilatı 'nın Suudi Arabistan'in Cidde kentinde düzenlenen ve 57 ülkenin yer aldığı, İİT üyesi ülkelerde evlilik ve aile kurumu ile bu kurumda değerlerin korunması  Bakanlar konferansının son gününde Suudi Arabistan Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Ali bin Hasser al -Ghafis ile görüştü.
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Şub 10, 2017

Saner, İİT Genel Sekreteri Dr. Yuosef bin Ahmed Al-Othaimee ile görüştü

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, İslam İşbirliği Teşkilatı ' nın Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde düzenlenen ve 57 ülkenin yer aldığı, İİT üyesi ülkelerde “Evlilik ve Aile Kurumu ile bu kurumda değerlerin korunması I. Bakanlar konferansı “ çerçevesinde İİT Genel Sekreteri Dr. Yuosef Bin Ahmed Al-Othaimeen ile görüştü
Devamını oku
First5253545557596061Last

«Mayıs 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930
İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İhtiyat Sandığı Yönetim Kurulu, iştirakçiye verilen faiz oranını yüzde 48’e yükseltti. Karar, 1 Mayıs’tan itibaren uygulanacak.

Devamını oku
1
GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Günü’nünde sosyal güvenlik yatırımlarını düzenli yapan örnek işyerlerini ziyaret ederek çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

Devamını oku
2
GARDİYANOĞLU: "İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ  ÇALIŞANLARI HAYATA BAĞLAYAN EN ÖNEMLİ TEDBİRLER"

GARDİYANOĞLU: "İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞANLARI HAYATA BAĞLAYAN EN ÖNEMLİ TEDBİRLER"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği tarafından düzenlenen   "İş Sağlığı ve Güvenliğinde Taşeronun Sorumlulukları" konulu eğitime katıldı.

Devamını oku
3
ÇALIŞMA DAİRESİ MÜDÜRÜ VE TEKNİK EKİBİ KTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASININ  “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞTAYI”NA KATILDI.

ÇALIŞMA DAİRESİ MÜDÜRÜ VE TEKNİK EKİBİ KTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASININ “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞTAYI”NA KATILDI.

KTMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, özelde inşaat şantiyelerinde, genelde ise ülkenin iş çevrelerinde iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarında yaşanan sorunları sektör paydaşlarıyla değerlendirip kendi meslek alanına giren sorumluluklar için eylem planı hazırlamak amacıyla  Lefkoşa Golden Tulip Otel’de “İş Sağlığı ve Güvenliği Çalıştayı” düzenledi.

Devamını oku
45
6
GARDİYANOĞLU, K.T.ENGELLİLER FEDERASYONU TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

GARDİYANOĞLU, K.T.ENGELLİLER FEDERASYONU TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edilen “Engelli Bireylerin Güçlendirilmesi: İstihdamın Önündeki Engellerin Kaldırılması Yoluyla Engelli Bireylerin Haklarının Korunması” Projesi hakkında Bakan Gardiyanoğlu’na bilgi veren Kibrit, projenin hedeflerini içeren dosyayı Gardiyanoğlu’na sundu.

Devamını oku
7891011
GARDİYANOĞLU , ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA ENGELLİ ÇOCUKLARIN ANNELERİNİ ZİYARET ETTİ.

GARDİYANOĞLU , ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA ENGELLİ ÇOCUKLARIN ANNELERİNİ ZİYARET ETTİ.

Sosyal Hizmetler Dairesi’ne başvurarak  iki engelli çocuğa koruyucu aile olan  Emine- Salih Varoğlu çifti ile Gül-Cemal Korkmaz çiftini evlerinde ziyaret eden Gardiyanoğlu,  engelli annesi Emine Varoğlu ve Gül Korkmaz’ın Anneler Günü’nü kutladı ve çiçek takdim etti.

Devamını oku
12
ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLERDEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLERDEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Gazimağusa  İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden gençler, Anneler Günü dolayısıyla annelerine özel etkinlik düzenleyerek kendi elleriyle yaptıkları eserleri hediye etti.

Devamını oku
13
ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLER, "ENGELLERİ AŞIYOR, HAYATI PAYLAŞIYORUZ" ETKİNLİĞİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLER, "ENGELLERİ AŞIYOR, HAYATI PAYLAŞIYORUZ" ETKİNLİĞİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla, , Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mare Monte Girişimci Yardımseverler Derneği tarafından, Lapta-Alsancak- Çamlıbel Belediyesi işbirliğinde , Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Güneşköy, Girne ve Gazimağusa 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden özel gereksimli gençlere yemek ve eğlence düzenlendi.

Devamını oku
1415
GARDİYANOĞLU, İSTANBUL OTİZM  BAKIM REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

GARDİYANOĞLU, İSTANBUL OTİZM BAKIM REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

İstanbul’da temaslarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, TC Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu ile birlikte İstanbul Otizm,Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret etti.

Devamını oku
16171819
20212223242526
272829303112
3456789

Arşiv