Yaşlılara Yönelik Yemek Düzenlendi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığ’bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası etkinlikleri çerçevesinde, Lefkoşa ve Lefke bölgesinde yaşayan yaşlılara Hidden Garden’da yemek verdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner de yemeğe katılarak yaşlıları yalnız bırakmadı. 8-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle düzenlenen yemekte konuşan Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Aydan Başkurt, yaşamın en önemli evresi olan yaşlılık döneminde Sosyal Hizmetler Dairesi olarak yaşlıların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti. Yaşlilarin hakkının ödenemeyeceğini belirten Başkurt, sene de bir gün de olsa yaşlıların farklı bir gün geçirmelerini sağlamaya öncelik verdiklerini ve hafta boyunca etkinlikler düzenlediklerini söyledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner de konuşmasında " Hepiniz bizim için tek tek ve ayrı ayrı değerlisiniz, vefa bugünlerde belli olur " diyerek yaşlılara seslendi. Bakanlığın yalnızca bir gün değil, her gün yaşlıların yanında olduğunu önemle vurgulayan Saner, yaşlılar varolmasaydı gelecek kuşakların olmazdı dedi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın her türlü imkanı seferber ederek yaşlılara hizmet vermeye ve onların yanında olmaya devam edeceğini söyleyen Saner; yaşlıları sadece bir gün değil her gün hatırladıklarını, her gün hürmet duyduklarını belirtti. Saner tüm yaşlılara sağlıklı ve uzun bir ömür dileyerek, katkılarından dolayı Hidden Garden’ın sahibi İsmet Ertaç’a teşekkür plaketi verdi.
Print
Yayınlanma tarihi: Mar 20, 2017,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Temmuz 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
30123456
7891011
ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU TOPLANACAK

ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU TOPLANACAK

Asgari Ücret Saptama Komisyonu, 2025 yılının ikinci  asgari ücretini belirlemek amacıyla, 16 Temmuz 2025  Çarsamba günü , saat 11:00'de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Toplantı Salonu'nda toplanacak.

Devamını oku
1213
14151617181920
21222324252627
28
GARDİYANOĞLU: "KALICI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE GÜNÜN KOŞULLARINA CEVAP VERECEK BİR ASANSÖRLER DENETİM TÜZÜĞÜ HEDEFLİYORUZ"

GARDİYANOĞLU: "KALICI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE GÜNÜN KOŞULLARINA CEVAP VERECEK BİR ASANSÖRLER DENETİM TÜZÜĞÜ HEDEFLİYORUZ"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Makine Mühendisleri Odası (KTMMO) Başkanı Ayer Yarkıner ve beraberindeki heyetle bir araya geldi. Görüşmede, Asansörler Denetim Tüzüğü ve ilgili mevzuatın güncellenmesine yönelik iş birliği konuları ele alındı.

Devamını oku
293031123
45678910

Arşiv