SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ’NİN TOPLU SÜNNET ETKİNLİKLERİ LEFKE’DE BAŞLADI

SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ’NİN TOPLU SÜNNET ETKİNLİKLERİ LEFKE’DE BAŞLADI
SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ’NİN TOPLU SÜNNET ETKİNLİKLERİ LEFKE’DE BAŞLADI
BAKAN TAÇOY SÜNNET OLAN 12 ÇOCUĞU ZİYARET ETTİ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü, dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik ücretsiz sünnet etkinliğinin ilki Lefke Cengiz Topel Hastanesi’nde gerçekleştirildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan sünnet edilen 12çocuğu hastane odalarında ziyaret ederek hediyeler verdi. Etkinliğe Lefke Milletvekili Fırtına Karanfil de katıldı.
 
TAÇOY: “BÖLGEYE ÖNEM VERİYORUZ İŞBİRLİKLERİMİZ SÜRECEK”
Bakan Taçoy, burada basına yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi, Cengiz Topel Hastanesi çalışanları ve doktorlara katkıları için teşekkür etti.Sünnet etkinliklerine Lefke’yle başlamanın bilinçli bir karar olduğunu dile getiren Taçoy, bölgeye önem verdiklerini söyledi. Sosyal sorumluluk projelerini iş birliğiyle yürütmenin önemine işaret eden Taçoy, bu iş birliklerinin süreceğini kaydetti.
UBP Lefke Milletvekili Fırtına Karanfil de toplu sünnet etkinliğinde yaptığı konuşmada, sosyal devlet anlayışı çerçevesinde bu gibi etkinliklerin önemli olduğunu belirtti. Karanfil, etkinliğin gerçekleşmesine katkıda bulunan herkese teşekkür etti.
Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan da etkinliğe katkı koyanlara teşekkür etti.
 
Cengiz Topel Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Zafer Hıdıroğlu ise konuşmasında önceki yıllarda da gerçekleştirdikleri sünnet etkinliğini yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Sünnet etkinlikleri diğer ilçelerde de devam edecek.
Print
Yayınlanma tarihi: Ağu 4, 2022,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ekim 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2829
KKTC’NİN İLK OTİZM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

KKTC’NİN İLK OTİZM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

KKTC’nin ilk Otizm Merkezi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde Lefkoşa’da hizmete açıldı.

Devamını oku
3012
HASİPOĞLU: “BÜYÜKLERİMİZ, GEÇMİŞİMİZDEN GELECEĞİMİZE UZANAN EN KIYMETLİ HAFIZAMIZ”

HASİPOĞLU: “BÜYÜKLERİMİZ, GEÇMİŞİMİZDEN GELECEĞİMİZE UZANAN EN KIYMETLİ HAFIZAMIZ”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Devamını oku
34
56
KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ PROJESİ’NİN 8. DÖNEMİ MARAŞ’TA BAŞLADI

KADIN GİRİŞİMCİLİĞİ PROJESİ’NİN 8. DÖNEMİ MARAŞ’TA BAŞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından yürütülen Kadın Girişimciliği Projesi’nin 8. dönem kursları, Gazimağusa Maraş MAGEM’de başladı.

Devamını oku
7891011
1213
BAKANLIK, İSTANBUL’DAKİ KKTC VATANDAŞI GENÇ KADINLA İLGİLİ SÜRECİ TAKİP EDİYOR

BAKANLIK, İSTANBUL’DAKİ KKTC VATANDAŞI GENÇ KADINLA İLGİLİ SÜRECİ TAKİP EDİYOR

İstanbul’da bir parkta barındığı basına yansıyan KKTC vatandaşı genç kadınla ilgili durumun Bakanlığımıza ulaşmasının ardından, Sosyal Hizmetler Dairesi ve KKTC İstanbul Başkonsolosluğu aracılığıyla İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile temasa geçilmiştir.

Devamını oku
1415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Arşiv