SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ’NİN TOPLU SÜNNET ETKİNLİKLERİ LEFKE’DE BAŞLADI

SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ’NİN TOPLU SÜNNET ETKİNLİKLERİ LEFKE’DE BAŞLADI
SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ’NİN TOPLU SÜNNET ETKİNLİKLERİ LEFKE’DE BAŞLADI
BAKAN TAÇOY SÜNNET OLAN 12 ÇOCUĞU ZİYARET ETTİ
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürlüğü, dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik ücretsiz sünnet etkinliğinin ilki Lefke Cengiz Topel Hastanesi’nde gerçekleştirildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan sünnet edilen 12çocuğu hastane odalarında ziyaret ederek hediyeler verdi. Etkinliğe Lefke Milletvekili Fırtına Karanfil de katıldı.
 
TAÇOY: “BÖLGEYE ÖNEM VERİYORUZ İŞBİRLİKLERİMİZ SÜRECEK”
Bakan Taçoy, burada basına yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığı, Sosyal Hizmetler Dairesi, Cengiz Topel Hastanesi çalışanları ve doktorlara katkıları için teşekkür etti.Sünnet etkinliklerine Lefke’yle başlamanın bilinçli bir karar olduğunu dile getiren Taçoy, bölgeye önem verdiklerini söyledi. Sosyal sorumluluk projelerini iş birliğiyle yürütmenin önemine işaret eden Taçoy, bu iş birliklerinin süreceğini kaydetti.
UBP Lefke Milletvekili Fırtına Karanfil de toplu sünnet etkinliğinde yaptığı konuşmada, sosyal devlet anlayışı çerçevesinde bu gibi etkinliklerin önemli olduğunu belirtti. Karanfil, etkinliğin gerçekleşmesine katkıda bulunan herkese teşekkür etti.
Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan da etkinliğe katkı koyanlara teşekkür etti.
 
Cengiz Topel Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Zafer Hıdıroğlu ise konuşmasında önceki yıllarda da gerçekleştirdikleri sünnet etkinliğini yapmaya devam edeceklerini dile getirdi.
Sünnet etkinlikleri diğer ilçelerde de devam edecek.
Print
Yayınlanma tarihi: Ağu 4, 2022,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
252627
KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE  KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, 18-24 Mart  Yaşlılar Haftası  dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Kalkanlı Yaşam Evi’nde  kalan yaşlılara  saç bakımı ve güzellik  uygulaması gerçekleştirdi.

Devamını oku
28
DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği Başkanı Hidayet Ağören ve diyetisyen Mehmet Miralay ile görüştü.

Devamını oku
293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Arşiv