GARDİYANOĞLU’NA BAKANLIK PERSONELİNDEN 1.YIL SÜRPRİZİ

GARDİYANOĞLU’NA BAKANLIK  PERSONELİNDEN 1.YIL SÜRPRİZİ

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  çalışanları görevde birinci yılını tamamlayan Sadık Gardiyanoğlu’na  sürpriz düzenledi.

14 Ağustos 2023 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine getirilen Sadık Gardiyanoğlu,  görevde bir yılını tamamladı.
Göreve gelişinin yıldönümünde  Bakanlık  çalışanları  Bakan Gardiyanoğlu’nun odasına ellerinde 1. Yıl yazan pastayla girerek kutladı. Sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Gardiyanoğlu, tüm personele teşekkür etti.
1.Yıl pastasını kesen  Gardiyanoğlu; “ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak  bir yılda çok önemli mesafeler katettik. Bundan sonra da birlikte büyük başarılara imza atacağız” dedi.
Pasta kesiminin ardından Gardiyanoğlu, tüm personelle birlikte fotoğraf çekti.
Print
Yayınlanma tarihi: Ağu 14, 2024,
Haber Kategorisi: Duyurular 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mayıs 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829
HASİPOĞLU’NDAN İŞVERENLERE ÇAĞRI: ‘‘ 1 MAYIS’TA KEPENKLER EMEĞE SAYGI İÇİN KAPANSIN’’

HASİPOĞLU’NDAN İŞVERENLERE ÇAĞRI: ‘‘ 1 MAYIS’TA KEPENKLER EMEĞE SAYGI İÇİN KAPANSIN’’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Devamını oku
30123
4567
HASİPOĞLU: “İŞ GÜVENLİĞİ ERTELENEMEZ”

HASİPOĞLU: “İŞ GÜVENLİĞİ ERTELENEMEZ”

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma Dairesi müfettişleri tarafından Girne’de geniş kapsamlı iş sağlığı ve güvenliği denetimi gerçekleştirildi.

Devamını oku
8910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Arşiv