GARDİYANOĞLU: YENİ İSTİHDAM KAPILARI AÇMAK ADINA HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

GARDİYANOĞLU: YENİ İSTİHDAM KAPILARI AÇMAK ADINA HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, KKTC Telsim Genel  Müdürü Sefer Tüz ve Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’ı kabul ederek görüştü.

 
 Tüz, ülkenin gelişmesi ve dijitalleşme alanında yaptıkları  çalışmaları hakkında   Bakan Gardiyanoğlu’na bilgiler verdi.
Ülkenin gelişmesi adına teknolojik olarak yatırımlarını sürdürmeye devam ettiklerini ifade eden Tüz, 4.5 G teknolojisinin de kısa sürede  devrede olacaını anlattı.Ülkenin vergi rekortmeni olan bir operatör kuruluşu olarak,  en büyük önceliklerinden birinin  kadın çalışan sayısını da  artırmak olduğunu  belirten Tüz, şu anda kadın çalışan oranının yüzde elliyi geçtiğini ve bu rakamı daha da artırmayı hedeflediklerini kaydetti.
Ülkenin  kalkınmasına  katkı sağlayacak her türlü işbirliğine  hazır olduklarını da  dile getiren  Tüz, Bakan Gardiyanoğlu’na görevinde başarılar diledi. 
 Bakan Gardiyanoğlu da konuşmasında,  kadının ekonomideki yerinin apayrı olduğunu  vurgulayarak  kadın  çalışan sayısının artırılmasının son derece önemli olduğunu vurguladı ve  bakanlık olarak bu konuda  yapılması gereken ne  varsa yapmaya hazır olduklarının altını çizdi.
Ülkenin ilk GSM operatörü olan Vodafone ile  yurtdışına olan genç beyin göçünü önlemek adına gençlere istihdam kapısı açacak işbirlikleri geliştirebileceklerini belirten Bakan Gardiyanoğlu,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak her türlü sosyal sorumluluk  projelerinde de birlikte çalışmayı  hazır olduklarını da  belirtti.
Print
Yayınlanma tarihi: Ağu 23, 2023,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mayıs 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930
İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İhtiyat Sandığı Yönetim Kurulu, iştirakçiye verilen faiz oranını yüzde 48’e yükseltti. Karar, 1 Mayıs’tan itibaren uygulanacak.

Devamını oku
1
GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Günü’nünde sosyal güvenlik yatırımlarını düzenli yapan örnek işyerlerini ziyaret ederek çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

Devamını oku
2345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Arşiv