GARDİYANOĞLU: YENİ İSTİHDAM KAPILARI AÇMAK ADINA HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

GARDİYANOĞLU: YENİ İSTİHDAM KAPILARI AÇMAK ADINA HER TÜRLÜ İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, KKTC Telsim Genel  Müdürü Sefer Tüz ve Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’ı kabul ederek görüştü.

 
 Tüz, ülkenin gelişmesi ve dijitalleşme alanında yaptıkları  çalışmaları hakkında   Bakan Gardiyanoğlu’na bilgiler verdi.
Ülkenin gelişmesi adına teknolojik olarak yatırımlarını sürdürmeye devam ettiklerini ifade eden Tüz, 4.5 G teknolojisinin de kısa sürede  devrede olacaını anlattı.Ülkenin vergi rekortmeni olan bir operatör kuruluşu olarak,  en büyük önceliklerinden birinin  kadın çalışan sayısını da  artırmak olduğunu  belirten Tüz, şu anda kadın çalışan oranının yüzde elliyi geçtiğini ve bu rakamı daha da artırmayı hedeflediklerini kaydetti.
Ülkenin  kalkınmasına  katkı sağlayacak her türlü işbirliğine  hazır olduklarını da  dile getiren  Tüz, Bakan Gardiyanoğlu’na görevinde başarılar diledi. 
 Bakan Gardiyanoğlu da konuşmasında,  kadının ekonomideki yerinin apayrı olduğunu  vurgulayarak  kadın  çalışan sayısının artırılmasının son derece önemli olduğunu vurguladı ve  bakanlık olarak bu konuda  yapılması gereken ne  varsa yapmaya hazır olduklarının altını çizdi.
Ülkenin ilk GSM operatörü olan Vodafone ile  yurtdışına olan genç beyin göçünü önlemek adına gençlere istihdam kapısı açacak işbirlikleri geliştirebileceklerini belirten Bakan Gardiyanoğlu,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak her türlü sosyal sorumluluk  projelerinde de birlikte çalışmayı  hazır olduklarını da  belirtti.
Print
Yayınlanma tarihi: Ağu 23, 2023,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
242526
KKTC'DE 2026'NIN "AİLE YILI" İLAN EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

KKTC'DE 2026'NIN "AİLE YILI" İLAN EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

"İŞKUR (Türkiye) ve İşbul (KKTC) arasında online bir iş gücü portalı oluşturulması konusunda son aşamaya gelindi"

Devamını oku
27282930
1
Bakan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Bakanlarla bir araya geldi

Bakan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Bakanlarla bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Türkiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş ile biraraya gelerek verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Devamını oku
234
HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Türk dünyasında iş birliğini güçlendirmeyi hedefleyen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Çalışma, İstihdam ve Sosyal Güvenlik Bakanları Birinci Toplantısı’na katılmak üzere üç günlük resmi temaslar kapsamında Bakü’ye gitti.
Devamını oku
567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Arşiv