GARDİYANOĞLU, İSKELE VE KARPAZ BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

GARDİYANOĞLU, İSKELE VE KARPAZ BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

GARDİYANOĞLU:" İSKELE DEVLET ÇATISI ALTINDA OLDUĞUNU HİSSETMELİ"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu  göreve gelmesinin ardından bölge ziyaretleri kapsamında  ilk resmi ziyaretini İskele ve Karpaz bölgesine gerçekleştirdi. Sırasıyla  İskele,  Mehmetçik-Büyükkonuk ve  Karpaz-Erenköy Belediye başkanları ile görüşen  Gardiyanoğlu,  bakanlığına bağlı  bölgedeki daireleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Gardiyanoğlu’na ziyaretlerinde bakanlık bürokratları ve daire müdürleri eşlik etti.

Bakan Gardiyanoğlu ilk olarak  İskele  Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile bir araya gelerek bir süre görüştü.

Bakan Gardiyanoğlu kısa bir süre önce göreve  geldiğini anımsatarak İskele Bölgesi’ne ayrı bir önem verdiğini, söz konusu ziyaretin de bunun bir göstergesi olduğunu kaydetti.

İskele bölgesinin  günden güne gelişerek ülkenin gözbebeği konumuna  geldiğini   ifade eden Gardiyanoğlu,  bölgede çalışma hayatı  ile ilgili ciddi bir yoğunluğun olduğunu söyledi.

Gardiyanoğlu, hızlı nüfus alan ve gelişmeye devam eden İskele’de  bakanlığına bağlı dairelerin alt yapılarının  güçlendirilmesi için çalışma başlattıklarını belirtti.

Gardiyanoğlu hizmetler anlamında eksikliklerin İskele bölgesinde tamamlamacağını kaydederek " İskele'nin devlet çatısı altında olduğunu hissetmesi gerek" dedi.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da  ilk resmi ziyaretini  İskele'ye yapan Bakan Gardiyanoğlu'na teşekkür etti. Sadıkoğlu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın genelde ülkeye özelde  İskele'ye olumlu faydalar sağlayacağına inanç belirtti.

Print
Yayınlanma tarihi: Eyl 5, 2023,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mayıs 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930
İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İhtiyat Sandığı Yönetim Kurulu, iştirakçiye verilen faiz oranını yüzde 48’e yükseltti. Karar, 1 Mayıs’tan itibaren uygulanacak.

Devamını oku
1
GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Günü’nünde sosyal güvenlik yatırımlarını düzenli yapan örnek işyerlerini ziyaret ederek çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

Devamını oku
2345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Arşiv