Engelsiz Yaşam Evi Yararına Konser

 Engelsiz Yaşam Evi Yararına Konser

Çağdaş Müzik Derneği ile Çorlu Müzik Derneği koroları, Engelsiz Yaşam Evi yararına  konser verecek.

 

Bu akşam saat   20.00’de  Yakın Doğu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde  gerçekleştirilecek olan Türk Sanat  Müziği Konseri’nin tüm geliri   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından  inşaatı sürdürülen  " Engelsiz  Yaşam Evi’’ne bağışlanacak.

 

 KKTC Başbakanı Hüseyin Özgürgün’ün eşi Dilek  Özgürgün  himayelerinde gerçekleştirilecek konser için ülkemizde bulunan  Çorlu  Müzik Derneği üyeleri ile Çağdaş Müzik Derneği, bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  H. Ersan Saner’i  makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan  Çorlu Müzik Derneği Başkanı Hasan Kaya, , iki kardeş dernek koronun  birlikte konser vermesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. İki dernek arasında  beş yıllık bir kardeşlik protokolü olduğunu , ilerleyen tarihlerde Çorlu ve Kosova’da da  birlikte konserler vereceklerini kaydeden Kaya,  Çağdaş  Müzik Derneği  Ersin Tünay’a ve Çalışma Bakanı H. Ersan Saner’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner de   Çorlu  Müzik Derneği ile Çağdaş Müzik  Derneği  üyelerine ziyaretinden dolayı teşekkür ederek , kültürlerarası iletişimin  önemine dikkat çekti.

Saner, engelli vatandaşlara hizmet verecek " Engelsiz Yaşam Evi"  için çorbada  tuzumuzun olması bizim  için çok önemli. Bu akşam b düzenlenecek  konsere katılacağım. Katkılarından dolayı  her iki derneğe de teşekkür ederim. Sizleri her zaman KKTC’de görmek isteriz " ifadelerini kullandı.

 


Print
Yayınlanma tarihi: Oca 23, 2017,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
252627
KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE  KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, 18-24 Mart  Yaşlılar Haftası  dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Kalkanlı Yaşam Evi’nde  kalan yaşlılara  saç bakımı ve güzellik  uygulaması gerçekleştirdi.

Devamını oku
28
DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği Başkanı Hidayet Ağören ve diyetisyen Mehmet Miralay ile görüştü.

Devamını oku
293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Arşiv