Yayınlanma tarihi: Eyl 2, 2016

Saner, İskele ve Girne’de bilgilendirme toplantısı yaptı‏

Çalışma ve Muhaceret Affı, bilgilendirme toplantıları  İskele ve Girne ile tamamlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner, Af yasalarının, bundan sonraki çalışma yaşamını zorlamayacak ve çalışma yasalarının affı gerektirmeyecek şekilde düzenlenmesi gerektiğine vurgu yaptı. 
Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 2, 2016

Saner, Güzelyurt Esnafının Sorunları Dinledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner , Ulus Ese başkanlığındaki Güzelyurt Esnaf ve Zanaatkârlar Merkez  Birliği heyetini kabul etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 2, 2016

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi’nden yardım alan ailelerle ihtiyaçlı ailelerin çocukları ücretsiz sünnet edildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı işbirliğinde, Gazimağusa  ve İskele Bölgesindeki 29 çocuk,  31 Ağustos- 2 Eylül 2016 tarihleri arasında  Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde  sünnet edildi.


Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Eyl 2, 2016

İş sağlığı ve güvenliği alanında önleyici ve koruyucu hizmet veren kişiler sertifikalarını aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik  Bakanlığı tarafından   2011 yılında düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Kursu’nu  başarıyla tamamlayıp sertifika alanlara 5 yıllık  geçerlilik süresinin dolması  sebebiyle yeniden  2 gün boyunca iş  sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Devamını oku

«Eylül 2016»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930

Çalışma veMuhaceret Affı Bilgilendirme Toplantısı Güzelyurt'ta Yapıldı.‏

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı tarafından KKTC’de kayıt dışı duruma düşmüş kişiler için çıkarılan Çalışma ve Muhaceret Affı, bilgilendirme toplantıları devam ediyor.
Devamını oku
311234
567891011
12131415161718
192021

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, katıldığı TV programında Bakanlığının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Hükümetin  çalışmalarını değerlendiren Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı  Saner, hükümetin uyum içinde  çalıştığını ve bunun piyasaya olumlu yansıdığını söyledi.
Devamını oku
22232425
26272829

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Teknik Toplantı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda  bugün çalışma hayatını düzenleyen İş Sağlığı ve  Güvenliği ile ilgili  tüzükler hakkında   teknik toplantı yapıldı.

Devamını oku
3012
345

Bakan H. Ersan Saner, Çalışma ve Muhaceret Affıyla ilgili ara emri kararı hakkında açıklama yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner’in açıklaması şu şekilde:

" 15 Ağustos 2016 tarihinde, çalışma yaşamındaki  sorunları gidermek; ülkemizde çalışan yabancı uyruklu çalışanların aile bütünlüğünü korumak ve sosyal haklarını güvence altına almak , mevcut şartlarda  ödenmesi güç olan  ve zamanında tahsil edilemeyen  idari para cezalarının  tahsilini hızlandırmak suretiyle , ülke ekonomisine katkıda bulunmak  amacıyla Bakanlığımız tarafından  Yabancıların Çalışma İzinleri Yasası  hakkında yasa gücünde kararname Resmi Gazete’de  yayınlanarak yürürlüğe girmiştir.

Devamını oku
67

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Saner’den Emekliye Ayrılan Personele Plaket

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda uzun yıllar görev yaparak emekliye ayrılan Bakanlık  Eski Müsteşarı İsmet Lisaniler’e,   Bakanlık Eski Müdürü Hayati Sarper Özdoğa’ya,  Çalışma Dairesi  Eski Müdürü İsmail Bayhanlı’ya,  Çalışma Dairesi Lefkoşa Bölge Amiri Bülent Mullahasan’a ve  1. Derece Kıdemli Teknik Müfettiş Hüseyin Kutrafalı’ya , Bakanlığa vermiş oldukları hizmetlerden ve katkılardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Devamını oku
89

Arşiv