Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Erman Yaylalı Emekli Oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Erman Yaylalı Emekli Oldu.

30 yıldır Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda  Sendikalar Mukayyidliği,  İhtiyat Sandığı Dairesi Müdürlüğü, Bakanlık Müdürlüğü gibi  çeşitli kademelerde görev yapmış olan  ve 2021  yılı Temmuz ayından  beri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müsteşarlığı görevini yürütmekte olan Erman Yaylalı için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda bir  tören düzenlendi. 

Törende konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Yaylalı’ya bugüne kadar göstermiş olduğu çaba,  çalışma ve hizmetlerden dolayı  teşekkür ederek çiçek takdim etti. Hasipoğlu,  bakanlığı döneminde  Yaylalı gibi tecrübeli  ve değerli bir bürokratla çalışma imkanı bulamadığı için duyduğu üzüntüyü dile getirerek, kendisiyle istişarelerinin devam edeceğini söyledi.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın doğumdan ölüme kadar,   insana dokunan bir bakanlık olduğunu kaydeden Hasipoğlu, ’‘Bu süreçte sizler gibi deneyimli bürokratların  tecrübelerinden yararlanmak çok önemli. Ekip olmak çok önemli.  Hem iş yapmak hem de işi severek yapmak  çok önemli. Gönlümüz, saygımız sizinle.’’ ifadelerini kullanarak  Yaylalı’ya bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar diledi.

Törende bir veda  konuşması yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  Müsteşarı Erman Yaylalı da,“ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yediden yetmişe her kesime dokunan, çok ciddi bir  efor gerektiren bir bakanlık.  30 yıl boyunca tüm birimlerde çalıştım.  Her zaman sizlere   yardımcı olmaya, bilgi paylaşımında  bulunmaya hazırım. ‘’ diyerek,   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu’na ve bakanlık  personeline teşekkür etti.

Print
Yayınlanma tarihi: Mar 4, 2022,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Haziran 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
1
BAKAN HASİPOĞLU'NUN 1 HAZİRAN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ MESAJI

BAKAN HASİPOĞLU'NUN 1 HAZİRAN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ MESAJI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu'nun 1 Haziran Dünya Çocuk Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.Hasipoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Çocuklarımız, geleceğimizin en değerli hazinesi, toplumumuzun umudu ve yarınlarımızın teminatıdır. 1 Haziran Dünya Çocuk Günü vesilesiyle, tüm çocuklarımızın bu anlamlı gününü kutluyor; sağlıklı, güvenli, mutlu ve sevgi dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.
Devamını oku
23
"SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLAR VE GENÇ ERİŞKİNLER İÇİN REHABİLİTASYON İLE TAHLİYE SONRASI TOPLUMA KAZANDIRMA PROJESİ" PROTOKOLÜ İMZALANDI

"SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLAR VE GENÇ ERİŞKİNLER İÇİN REHABİLİTASYON İLE TAHLİYE SONRASI TOPLUMA KAZANDIRMA PROJESİ" PROTOKOLÜ İMZALANDI

Ceza infaz kurumunda bulunan 16-24 yaş arası KKTC vatandaşı çocuk ve genç erişkinlerin rehabilitasyon sürecinin desteklenmesi ve tahliye sonrasında topluma uyumlarının güçlendirilmesi amacıyla protokol imzalandı.

Devamını oku
4567
89101112
ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLER "ENGELLERİ AŞ HAYATA KARIŞ" ETKİNLİĞİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLER "ENGELLERİ AŞ HAYATA KARIŞ" ETKİNLİĞİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından Girne’de “Engelleri aş, hayata karış” etkinliği düzenlendi.

Devamını oku
1314
15161718192021
22232425262728
293012345

Arşiv