Çocuklar Hediye Almanın Mutluluğunu Yaşadı…

Çocuklar Hediye Almanın Mutluluğunu Yaşadı…

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lefkoşa Çocuk yuvasında kalan çocuklara bayram hediyesi verildi.

Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan, Ramazan Bayramı öncesi çocuk yuvasını ziyaret ederek yuvada kalan çocukların bayramlarını kutladı ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Çocuklara, bayramlık hediye olarak; kıyafet, oyuncak ve çikolatadan oluşan hediye paketleri dağıtıldı. Hediyeleri alan çocuklar ise bayrama sevinçli bir şekilde girmenin duygusunu yaşadılar.

Bayramlar Sevinçtir, Paylaşmaktır…

Yuvada kalan çocuklarla zaman geçiren Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan, “Çocuk yuvalarında kalan çocukların ihmal edilmemesi ve desteklenmesi gerektiğini ifade ederek şunları dile getirdi: “Çocuğunuza ya da etrafınızdaki diğer çocuklara bayramda ufak da olsa bir hediye almak yüzlerin gülmesine vesile olur. Bayram öncesi yuvada kalan çocuklarımızın bayram hediyesi alma mutluğunu yaşamalarını ve bu güzel zamanı keyifli hale getirmek istedik. Çocuklarının yüzünün hep gülmesi dileği ile ile herkese keyifli, mutlu ve sevdikleriyle geçireceği bir bayram dilerim.”

Print
Yayınlanma tarihi: May 12, 2021,
Haber Kategorisi: Haberler 2021,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ağustos 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829303112
3
ÇALIŞMA BAKANLIĞI İLE DAÜ ARASINDA DİJİTAL İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

ÇALIŞMA BAKANLIĞI İLE DAÜ ARASINDA DİJİTAL İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı İhtiyat Sandığı Dairesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi arasında bilişim projelerinin yönetimi ve teknik danışmanlığına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Protokole Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu ile Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç imza koydu.

Protokol kapsamında İhtiyat Sandığı Dairesi’nin yazılım sistemleri günün teknolojik şartlarına uygun olarak yeniden düzenlenecek, yeni bilişim projeleri bilimsel yöntemlerle planlanacak ve proje yönetimi süreçleri DAÜ'nün teknik danışmanlığında yürütülecek. Yazılım geliştirme çalışmaları ise İhtiyat Sandığı Dairesi’nin kendi bilişim personeli tarafından DAÜ ile koordinasyon içerisinde gerçekleştirilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, dijital dönüşümün kamu hizmetlerinin kalitesini artıran en önemli unsurlardan biri olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlara daha hızlı, daha etkin ve daha güvenilir hizmet sunabilmek amacıyla İhtiyat Sandığı Dairesi’nin bilişim altyapısını modern teknolojilerle güçlendirmeye devam ettiklerini ifade etti.

Hasipoğlu, üniversiteler ile iş birliğinin kamu yönetiminde yenilikçi çözümler geliştirilmesine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, Doğu Akdeniz Üniversitesi ile gerçekleştirilen iş birliğinin yalnızca mevcut projelere değil, gelecekte hayata geçirilecek dijital dönüşüm çalışmalarına da önemli katkılar sağlayacağını vurguladı ve protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını temenni etti.

Devamını oku
456789
101112
HASİPOĞLU: ÜNAL ÜSTEL HÜKÜMETİNİN İSTİKRARI; ETKİN HİZMETİ SAĞLADI

HASİPOĞLU: ÜNAL ÜSTEL HÜKÜMETİNİN İSTİKRARI; ETKİN HİZMETİ SAĞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Hakikat Web TV’de Güven Arıklı’nın konuğu olarak çalışma hayatından hükümetin icraatlarına ve Kıbrıs sorununa kadar gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Devamını oku
13141516
17
AŞIRI SICAKLARDA AÇIK ALANDA ÇALIŞMA YASAĞI 23 AĞUSTOS’A KADAR UZATILDI

AŞIRI SICAKLARDA AÇIK ALANDA ÇALIŞMA YASAĞI 23 AĞUSTOS’A KADAR UZATILDI

BAKAN HASİPOĞLU: “SICAKLIK DEĞERLERİ NORMALE DÖNENE KADAR ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞINI RİSKE ATMAYACAĞIZ”

Devamını oku
181920212223
24252627282930
31123456

Arşiv