ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI'NDA DEVİR TESLİM

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI'NDA DEVİR TESLİM

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI  SADIK GARDİYANOĞLU GÖREVİ DEVRALDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine atanan Sadık Gardiyanoğlu görevi Hasan Taçoy’dan devraldı.

Devir teslim töreninde konuşan Hasan Taçoy, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın yaşam öncesi, yaşam boyu ve yaşam sonrası olmak üzere hizmet veren bir yapıya sahip olduğunu belirterek bakanlığın önemi ve sorumluluğunun çok  büyük olduğunu  vurguladı. Bu bilinçle hareket edilmesinin öneminin altını çizen Taçoy, başlatılan projelerle ilgili bilgiler aktardı ve yarım kalmaması arzusunu dile getirdi. Taçoy, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine atanan Sadık Gardiyanoğlu’na görevinde başarılar diledi.

Gardiyanoğlu da konuşmasında, bunun bir bayrak yarışı olduğunu  vurgulayarak,  tecrübeli ufku açık bir kadro ile çalışacak olmaktan son derece mutlu olduğunu vurguladı.

Büyük  emek ve fedekarlıklarla başlatılan tüm projelerin  tamamlanacağını dile getiren Gardiyanoğlu, doğumdan ölüme kadar halka bire bir dokunan  en geniş tabanlı bakanlık olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nı bulunduğu noktadan daha iyi bir yere taşımak için çalışacaklarını kaydetti. Gardiyanoğlu, görev süresi boyunca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nı  bakanlığa bağlı daireleri ile birlikte tek bir çatı altında toplayarak en iyi hizmetin halka sunulmasının  başlıca hedefleri arasında olacağını söyledi.    Gardiyanoğlu Taçoy’a hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Print
Yayınlanma tarihi: Ağu 14, 2023,
Haber Kategorisi: Duyurular 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mayıs 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930
İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İhtiyat Sandığı Yönetim Kurulu, iştirakçiye verilen faiz oranını yüzde 48’e yükseltti. Karar, 1 Mayıs’tan itibaren uygulanacak.

Devamını oku
1
GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Günü’nünde sosyal güvenlik yatırımlarını düzenli yapan örnek işyerlerini ziyaret ederek çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

Devamını oku
2345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Arşiv