Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Erman Yaylalı Emekli Oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Erman Yaylalı Emekli Oldu.

30 yıldır Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda  Sendikalar Mukayyidliği,  İhtiyat Sandığı Dairesi Müdürlüğü, Bakanlık Müdürlüğü gibi  çeşitli kademelerde görev yapmış olan  ve 2021  yılı Temmuz ayından  beri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Müsteşarlığı görevini yürütmekte olan Erman Yaylalı için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda bir  tören düzenlendi. 

Törende konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Yaylalı’ya bugüne kadar göstermiş olduğu çaba,  çalışma ve hizmetlerden dolayı  teşekkür ederek çiçek takdim etti. Hasipoğlu,  bakanlığı döneminde  Yaylalı gibi tecrübeli  ve değerli bir bürokratla çalışma imkanı bulamadığı için duyduğu üzüntüyü dile getirerek, kendisiyle istişarelerinin devam edeceğini söyledi.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın doğumdan ölüme kadar,   insana dokunan bir bakanlık olduğunu kaydeden Hasipoğlu, ’‘Bu süreçte sizler gibi deneyimli bürokratların  tecrübelerinden yararlanmak çok önemli. Ekip olmak çok önemli.  Hem iş yapmak hem de işi severek yapmak  çok önemli. Gönlümüz, saygımız sizinle.’’ ifadelerini kullanarak  Yaylalı’ya bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar diledi.

Törende bir veda  konuşması yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  Müsteşarı Erman Yaylalı da,“ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yediden yetmişe her kesime dokunan, çok ciddi bir  efor gerektiren bir bakanlık.  30 yıl boyunca tüm birimlerde çalıştım.  Her zaman sizlere   yardımcı olmaya, bilgi paylaşımında  bulunmaya hazırım. ‘’ diyerek,   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu’na ve bakanlık  personeline teşekkür etti.

Print
Yayınlanma tarihi: Mar 4, 2022,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
252627
KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE  KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, 18-24 Mart  Yaşlılar Haftası  dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Kalkanlı Yaşam Evi’nde  kalan yaşlılara  saç bakımı ve güzellik  uygulaması gerçekleştirdi.

Devamını oku
28
DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği Başkanı Hidayet Ağören ve diyetisyen Mehmet Miralay ile görüştü.

Devamını oku
293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Arşiv