Yayınlanma tarihi: Ara 13, 2019

KKTC Hava Sporları Federasyonu çalışanları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu’na sıkıntılarını aktardı.

 KKTC Hava Sporları Federasyonu’nun yıllardır sınırlı bir bütçesi olduğunu, içinde bulunduğu mali sıkıntıdan dolayı dört aydır  çalışanların sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımlarının ödenmediğini belirten heyet,   Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz  Sucuoğlu’ndan sosyal haklarının güvence altına alınmasını talep etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Ara 13, 2019

SUCUOĞLU: İŞİN ÖZÜ HALKI MEMNUN ETMEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu Serbest Çalışan Hekimleri Birliği Başkanı Remzi Gardiyanoğlu ve beraberinde heyeti kabul ederek görüştü.

Devamını oku

«Aralık 2019»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
252627

Sucuoğlu, UGETAM heyeti ile görüştü.

Sucuoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Ankara Mesleki Yeterlilik Kurumları Başkanlığı ve UGETAM heyeti ile görüştü.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu, Türkiye Cumhuriyeti Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Ankara Mesleki Yeterlilik Kurumları Başkanlığı ve UGETAM heyeti ile görüştü.

Devamını oku
2829301
2

Kadınlara Yönelik Şiddet ve Ev İçi Şidettin Önlenmesi Amacıyla İşbirliği Protokolü İmzalandı

PROTOKOL İLE “KADINLARA YÖNELİK VE EV İÇİ ŞİDDETİN ÖNLENMESİ VE BUNLARLA MÜCADELEYE DAİR AVRUPA KONSEYİ SÖZLEŞMESİ’NİN İLGİLİ MADDELERİ KAPSAMINDA HAREKET EDİLMESİ” HEDEFLENİYOR

Devamını oku
34

Bakan Sucuoğlu’ndan Başsağlığı Mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu;  engelli camiasına büyük katkılarda bulunmuş olan, Çalışma  ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  Engelli İstihdam Bölümü Sorumlusu, Kıbrıs Türk Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Sedat Hacımehmet’in hayatını kaybetmesi nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Devamını oku
5678
9

Bakan Sucuoğlu, mevkidaşı TC Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile görüştü.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu, İstanbul’da katıldığı Sosyal Kalkınmadan  Sorumlu  Bakanlar Birinci Topantı’sında, Türkiye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile bir araya geldi.

Devamını oku
101112131415
1617181920

Bakan Sucuoğlu'nun '' 21 -25 Aralık Milli Mücadele ve Şehitler Haftası '' Mesajı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu, "21-25 Aralık Milli Mücadele ve Şehitler Haftası" nedeniyle mesaj yayınladı. Bakan Sucuoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Devamını oku
2122
23

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan Etkin Denetim

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı inşaatlara yönelik iş sağlığı güvenliği kayıt dışı yaşamla mücadeleye yönelik kaçak işçi denetimlerini  altı  ilçede etkin bir şekilde sürdürüyor.

Devamını oku
242526272829
303112345

Arşiv