Yayınlanma tarihi: May 30, 2022

Taçoy, Toplumsal Gelişim Hareketi (TOGEH) Derneği heyeti ile görüştü

Görüşmede söz alan dernek başkanı Sibel Dinçyürek,  derneğin  insan odaklı faaliyetlerde bulunduğuna işaret ederek; 2012 yılından beri gençlere, kadınlara, anne ve babalara hizmet veren bir sivil toplum örgütü  olduklarını kaydetti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: May 27, 2022

Bakan Taçoy, Osman Amca başkanlığındaki Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği üyeleri ile görüştü.

Taşeronların sıkıntılarını paylaşmak ve çözüm üretmek için Bakan Taçoy’u ziyaret ettiklerini belirten İnşaat Taşeronları Birliği Başkanı Osman Amca, şartların günden güne zorlaştığını artık ekmeğin aslanın ağzında değil aslanın kuyruğunda olduğunu ifade etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: May 10, 2022

Çalışma Dairesi’nden İnşaat Müteahhitlerine ve İnşaat Taşeronlarına İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma Dairesi Müdürlüğü tarafından, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında, Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği ile Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği üyelerine iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: May 6, 2022

Taçoy’dan Lefkoşa Çocuk Yuvası Annelerine Anlamlı Ziyaret

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lefkoşa Çocuk Yuvası’nda görev yapan anneleri ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: May 5, 2022

TAÇOY: “İŞ GÜVENLİĞİ KÜLTÜRÜNÜN YAYGINLAŞTIRILMASI ÖNCELİĞİMİZ OLMALI’’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası dolayısıyla mesaj yayınladı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Nis 30, 2022

ÇALIŞMA BAKANLIĞI SEHİT AİLELERİ VE MALUL GAZAİLERİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTURDU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Şehit Aileleri ve Malul Gazilere yönelik İftar yemeği düzenledi. Lefkoşa Merit Hotelde gerçekleşen iftar yemeğine Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve bazı siyasiler de katıldı.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Nis 15, 2022

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Özel Eğitim Vakfı (ÖZEV) heyetini kabul etti.

Kabulde konuşan  Kurucu Başkan ve Genel Müdür Ersin Görsay, farklı gelişen  bireyler için ÖZEV tarafından  hazırlanan, 7-24 hizmet esaslı Yaşam Destek Merkezi Projesi için Bakan Taçoy’dan destek istedi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Nis 15, 2022

ÇALIŞMA BAKANLIĞI İLE KTİMB VE RES-BİR ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Protokol, kayıt dışı işçilik ve kayıtsız yabancı uyruklu işçi istihdamını önlemek, yabancı uyruklu işçilerin çalışma izinlerini tek bir noktadan gerçekleştirerek kayıt altına alıp KKTC çalışma yaşamını ve yabancı işgücü piyasasını disiplinize etme devletin kayıt dışılıktan kaynaklanan gelir kayıplarını önleme ve bunun yarattığı haksız rekabeti ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Nis 11, 2022

BAKAN TAÇOY ONKOLOJİ MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy ve Bakanlık Müsteşarı Berhan Ongan 1-7 Nisan kanser haftası nedeniyle Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Çocuk Onkoloji Merkezini ziyaret etti.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Nis 5, 2022

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, işverenlere yapılacak prim desteğiyle ile ilgili BRT’ye açıklamalarda bulundu.

Bakan Taçoy, düzenlemenin geçmiş dönemde pandemide yapılan bir dizi yardımın devam etmesi olarak düşünüldüğünü ve kaynağın İstihdam Destek Fonu’ndan karşılanacağını söyledi.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Nis 5, 2022

BAKAN TAÇOY YAŞLI HAKLARI VE RUH SAĞLIĞI DERNEĞİ TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

TAÇOY: “ÖNEMLİ OLAN BİZİM İÇİN SONUCA GİTMEKTİR”

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 31, 2022

TİCARET ODASI HEYETİ BAKAN TAÇOY’U ZİYARET ETTİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy , Turgay Deniz başkanlığındaki Ticaret Odası heyetini kabul ederek görüştü.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 30, 2022

Lapta Huzurevi’nde ‘‘Sessizliğimin Sesi Olur Musun Projesi’’

Kuzey Kıbrıs Türk Odyologlar Derneği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğinde, Lapta Huzurevi’nde ‘‘Sessizliğimin Sesi Olur musun?’’ Projesi hayat buldu.

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 29, 2022

Taçoy, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar öncülüğünde düzenlenen “Çocuk Hakları Çalıştayı” na katıldı

Taçoy:’’ Çocukları korumak anne babalarının sorumluluğunda olduğu kadar devletin de sorumluluğundadır’’

Devamını oku
Yayınlanma tarihi: Mar 28, 2022

Otizme Dikkat Çekmek İçin Mavi Kurdele Taktılar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı 18 yaş üstü rehabilitasyon merkezine devam eden otizmli gençler ile Algım Özel Eğitim Merkezi’ne devam eden çocuklar 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’ne dikkat çekmek amacıyla bugün KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre’yi ziyaret ederek, milletvekillerine kurdele dağıttı.

Devamını oku
First89101112131517

«Mayıs 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2930
İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İHTİYAT SANDIĞI’NDAKİ BİRİKİMLERİN FAİZ ORANI YÜZDE 48’E YÜKSELDİ.

İhtiyat Sandığı Yönetim Kurulu, iştirakçiye verilen faiz oranını yüzde 48’e yükseltti. Karar, 1 Mayıs’tan itibaren uygulanacak.

Devamını oku
1
GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

GARDİYANOĞLU 1 MAYIS’TA ÇALIŞANLARIN YANINDAYDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, 1 Mayıs İşçi ve Dayanışma Günü’nünde sosyal güvenlik yatırımlarını düzenli yapan örnek işyerlerini ziyaret ederek çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

Devamını oku
2
GARDİYANOĞLU: "İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ  ÇALIŞANLARI HAYATA BAĞLAYAN EN ÖNEMLİ TEDBİRLER"

GARDİYANOĞLU: "İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞANLARI HAYATA BAĞLAYAN EN ÖNEMLİ TEDBİRLER"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk İnşaat Taşeronları Birliği tarafından düzenlenen   "İş Sağlığı ve Güvenliğinde Taşeronun Sorumlulukları" konulu eğitime katıldı.

Devamını oku
3
ÇALIŞMA DAİRESİ MÜDÜRÜ VE TEKNİK EKİBİ KTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASININ  “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞTAYI”NA KATILDI.

ÇALIŞMA DAİRESİ MÜDÜRÜ VE TEKNİK EKİBİ KTMMOB İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASININ “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÇALIŞTAYI”NA KATILDI.

KTMMOB İnşaat Mühendisleri Odası, özelde inşaat şantiyelerinde, genelde ise ülkenin iş çevrelerinde iş sağlığı ve güvenliği uygulamalarında yaşanan sorunları sektör paydaşlarıyla değerlendirip kendi meslek alanına giren sorumluluklar için eylem planı hazırlamak amacıyla  Lefkoşa Golden Tulip Otel’de “İş Sağlığı ve Güvenliği Çalıştayı” düzenledi.

Devamını oku
45
6
GARDİYANOĞLU, K.T.ENGELLİLER FEDERASYONU TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

GARDİYANOĞLU, K.T.ENGELLİLER FEDERASYONU TEMSİLCİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

Avrupa Birliği (AB) tarafından finanse edilen “Engelli Bireylerin Güçlendirilmesi: İstihdamın Önündeki Engellerin Kaldırılması Yoluyla Engelli Bireylerin Haklarının Korunması” Projesi hakkında Bakan Gardiyanoğlu’na bilgi veren Kibrit, projenin hedeflerini içeren dosyayı Gardiyanoğlu’na sundu.

Devamını oku
7891011
GARDİYANOĞLU , ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA ENGELLİ ÇOCUKLARIN ANNELERİNİ ZİYARET ETTİ.

GARDİYANOĞLU , ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA ENGELLİ ÇOCUKLARIN ANNELERİNİ ZİYARET ETTİ.

Sosyal Hizmetler Dairesi’ne başvurarak  iki engelli çocuğa koruyucu aile olan  Emine- Salih Varoğlu çifti ile Gül-Cemal Korkmaz çiftini evlerinde ziyaret eden Gardiyanoğlu,  engelli annesi Emine Varoğlu ve Gül Korkmaz’ın Anneler Günü’nü kutladı ve çiçek takdim etti.

Devamını oku
12
ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLERDEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLERDEN ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Gazimağusa  İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden gençler, Anneler Günü dolayısıyla annelerine özel etkinlik düzenleyerek kendi elleriyle yaptıkları eserleri hediye etti.

Devamını oku
13
ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLER, "ENGELLERİ AŞIYOR, HAYATI PAYLAŞIYORUZ" ETKİNLİĞİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ.

ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLER, "ENGELLERİ AŞIYOR, HAYATI PAYLAŞIYORUZ" ETKİNLİĞİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla, , Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mare Monte Girişimci Yardımseverler Derneği tarafından, Lapta-Alsancak- Çamlıbel Belediyesi işbirliğinde , Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Güneşköy, Girne ve Gazimağusa 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden özel gereksimli gençlere yemek ve eğlence düzenlendi.

Devamını oku
1415
GARDİYANOĞLU, İSTANBUL OTİZM  BAKIM REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

GARDİYANOĞLU, İSTANBUL OTİZM BAKIM REHABİLİTASYON VE AİLE DANIŞMA MERKEZİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

İstanbul’da temaslarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, TC Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu ile birlikte İstanbul Otizm,Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret etti.

Devamını oku
16171819
20212223242526
272829303112
3456789

Arşiv