Menu

''YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI EĞİTİMİ'' İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ: 1 EKİM 2023

''YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI EĞİTİMİ'' İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ: 1 EKİM 2023
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) işbirliğinde hayata geçirilen, “Yönetici Asistanlığı Eğitimi” Projesi kapsamında 06-07 Ekim 2023 ve 20-21 Ekim 2023 tarihlerinde Kurumsal & Bireysel Danışmanlık ve Özel Eğitim Merkezi (KUBİGEM) tarafından 18-35 yaş arası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti yurttaşı kadınlara “Yönetici Asistanlığı Eğitimi” verilecektir.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile imzalanan protokol neticesinde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, İhtiyat Sandığı Dairesi İstihdam Destek Merkezi aracılığıyla Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD)’ne “Yönetici Asistanlığı Eğitimi” Projesi kapsamında eğitim verdiği her kadın kursiyer için 4,000 TL kurs ücret desteği verecektir.
 
Ayrıca eğitimi tamamlayıp “Yönetici Asistanlığı Eğitimi” projesi kapsamında istihdam edilen kadın kursiyerler için , 60 ay süreyle, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İhtiyat Sandığı İstihdam Destek Merkezi tarafından işveren katkısı teşvik ödemesi yapılacaktır.
20 Kişi ile sınırlı olan kursa kayıt olmak isteyenlerin cv’lerini veya başvurularını en geç 1 Ekim 2023 tarihine kadar genelsekreter@gikad.org adresine şahsen yapması gerekmektedir.
Kamuoyuna önemle duyurulur.
KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
Print
Yayınlanma tarihi: Eyl 4, 2023,
Haber Kategorisi: Duyurular 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mayıs 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829
HASİPOĞLU’NDAN İŞVERENLERE ÇAĞRI: ‘‘ 1 MAYIS’TA KEPENKLER EMEĞE SAYGI İÇİN KAPANSIN’’

HASİPOĞLU’NDAN İŞVERENLERE ÇAĞRI: ‘‘ 1 MAYIS’TA KEPENKLER EMEĞE SAYGI İÇİN KAPANSIN’’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Devamını oku
30123
4567
HASİPOĞLU: “İŞ GÜVENLİĞİ ERTELENEMEZ”

HASİPOĞLU: “İŞ GÜVENLİĞİ ERTELENEMEZ”

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma Dairesi müfettişleri tarafından Girne’de geniş kapsamlı iş sağlığı ve güvenliği denetimi gerçekleştirildi.

Devamını oku
8910
10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

ENGELLER BİRLİKTE AŞILACAK
10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında “Engelleri Aş, Hayatı Paylaş” sloganıyla toplumda farkındalık yaratmayı amaçlayan bir dizi etkinlik düzenliyor.
Devamını oku
11
AİLELERE UMUT OLACAK OTİZM MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

AİLELERE UMUT OLACAK OTİZM MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, tadilatı devam eden Otizm Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha önce Çağlayan Çocuk Yuvası olarak kullanılan binanın, kapsamlı tadilat çalışmalarının ardından 2-3 ay içerisinde otizme yönelik bir eğitim merkezi olarak hizmet vermesi hedefleniyor.

Devamını oku
1213
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ENGELLİ ANNELERİNİ KAHVALTIDA BULUŞTURDU

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI ENGELLİ ANNELERİNİ KAHVALTIDA BULUŞTURDU

HASİPOĞLU: “ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERİN ANNELERİNİN HER BİRİ BİRER KAHRAMANDIR”

Devamını oku
14151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Arşiv