Menu

TAÇOY: “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANLARI SON DERECE ULVİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”

TAÇOY: “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANLARI SON DERECE ULVİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”

TAÇOY: “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANLARI SON DERECE ULVİ BİR GÖREV ÜSTLENİYOR”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği  Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenliyor.

Hafta dolayısıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy  iş sağlığı  ve güvenliği uzmanları ve İş sağlığı  ve güvenliği eğitim kurumları temsilcileri ile biraraya geldi.

Girne Pia Bella Hotel'de düzenlenen yemeğe Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ecevit Alper, Bakanlık Özel Kalem Müdürü Osman Asilkan ve  Çalışma Dairesi Müdürü Sezgi Ballı da katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy gecede yaptığı konuşmada temel hedeflerinin tabiki hiçbir iş kazası yaşanmaması olduğunu ancak kazaları en aza  indirebilmek adına  iş sağlığı  ve güvenliği uzmanlarının son derece ulvi bir görev üstlendiklerini kaydetti.

İş sağlığı  ve güvenliği konusunun sektörel bazda çok geniş bir yelpazeyi kapsadığını vurgulayan Taçoy, önümüzdeki hafta  gerçekleştirilecek  çalıştayda ortaya  çıkacak verilerin  son derece önemli olacağına inanç belirterek çalıştay sonuçlarının sonraki dönemlere de ışık tutması temennisinde  bulundu.

Print
Yayınlanma tarihi: May 5, 2023,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mayıs 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829
HASİPOĞLU’NDAN İŞVERENLERE ÇAĞRI: ‘‘ 1 MAYIS’TA KEPENKLER EMEĞE SAYGI İÇİN KAPANSIN’’

HASİPOĞLU’NDAN İŞVERENLERE ÇAĞRI: ‘‘ 1 MAYIS’TA KEPENKLER EMEĞE SAYGI İÇİN KAPANSIN’’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Devamını oku
30123
4567
HASİPOĞLU: “İŞ GÜVENLİĞİ ERTELENEMEZ”

HASİPOĞLU: “İŞ GÜVENLİĞİ ERTELENEMEZ”

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma Dairesi müfettişleri tarafından Girne’de geniş kapsamlı iş sağlığı ve güvenliği denetimi gerçekleştirildi.

Devamını oku
8910
ENGELLER BİRLİKTE AŞILACAK

ENGELLER BİRLİKTE AŞILACAK

10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Devamını oku
11
AİLELERE UMUT OLACAK OTİZM MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

AİLELERE UMUT OLACAK OTİZM MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, tadilatı devam eden Otizm Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha önce Çağlayan Çocuk Yuvası olarak kullanılan binanın, kapsamlı tadilat çalışmalarının ardından 2-3 ay içerisinde otizme yönelik bir eğitim merkezi olarak hizmet vermesi hedefleniyor.

Devamını oku
121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Arşiv