Menu

Sucuoğlu, SOS Çocuk Köyü Derneği'ni ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu SOS Çocuk Köyünü ziyaret etti. SOS Çocuk Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Akter Bakan Sucuoğlu’na SOS Çocuk Köyü’nü gezdirerek çalışmalar ile ilgili detaylı bilgi verdi. Ziyarette SOS Çocuk Köyü personelinin özel bir tüzük altında, sosyal güvenlik konularında nasıl desteklenebileceği konusu da ele alındı. Bakan Sucuoğlu imkanlar ölçüsünde SOS için ellerinden gelen her türlü katkıyı sağlayacaklarını kaydetti. 1- 6 yaş arası çocuklara yılın 11 ayı kesintisiz okul öncesi bakım ve eğitim veren SOS Kreş ve Anaokulunu ziyaret eden Bakan Sucuoğlu, çalışma atölyelerinde çocukları yerinde gözlemledi.
Bakan Sucuoğlu, farklı nedenlerden dolayı ebeveyn bakımını kaybeden çocuklar ve gençler için aile tipi bakım sistemi de sağlayan SOS Çocuk Köyü’nde, ev ziyaretinde de bulundu ve SOS anne ve çocukları ile kahve içerek sohbet etti.
SOS Çocuk Köyleri, dünyanın en büyük, bağımsız, kar amacı gütmeyen sosyal gelişim organizasyonlarından biri olarak 135 ülkede hizmet veriyor.

Print
Yayınlanma tarihi: Eyl 17, 2019,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mayıs 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829
HASİPOĞLU’NDAN İŞVERENLERE ÇAĞRI: ‘‘ 1 MAYIS’TA KEPENKLER EMEĞE SAYGI İÇİN KAPANSIN’’

HASİPOĞLU’NDAN İŞVERENLERE ÇAĞRI: ‘‘ 1 MAYIS’TA KEPENKLER EMEĞE SAYGI İÇİN KAPANSIN’’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Devamını oku
30123
4567
HASİPOĞLU: “İŞ GÜVENLİĞİ ERTELENEMEZ”

HASİPOĞLU: “İŞ GÜVENLİĞİ ERTELENEMEZ”

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma Dairesi müfettişleri tarafından Girne’de geniş kapsamlı iş sağlığı ve güvenliği denetimi gerçekleştirildi.

Devamını oku
8910
ENGELLER BİRLİKTE AŞILACAK

ENGELLER BİRLİKTE AŞILACAK

10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Devamını oku
11
AİLELERE UMUT OLACAK OTİZM MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

AİLELERE UMUT OLACAK OTİZM MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, tadilatı devam eden Otizm Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha önce Çağlayan Çocuk Yuvası olarak kullanılan binanın, kapsamlı tadilat çalışmalarının ardından 2-3 ay içerisinde otizme yönelik bir eğitim merkezi olarak hizmet vermesi hedefleniyor.

Devamını oku
121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Arşiv