Menu

Sosyal Hizmetler Dairesi ile Başkent Lefkoşa Inner Wheel Kulübü işbirliğinde,Sosyal Yardım Alan Kadınlara Meme Kanseri Taraması

Sosyal Hizmetler Dairesi ile Başkent Lefkoşa Inner Wheel Kulübü işbirliğinde,Sosyal Yardım Alan Kadınlara Meme Kanseri Taraması
Sosyal Hizmetler Dairesi ile Başkent Lefkoşa Inner Wheel Kulübü işbirliğinde, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında Sosyal Hizmetler Dairesi'nden yardım alan kadınlara meme kanseri taraması yapıldı.
Her yıl Ekim ayında tüm dünyada meme kanserine farkındalık oluşturma ve bilinçlendirme çalışmaları yürütülüyor.
Bu kapsamda meme kanserinde erken teşhisin önemini vurgulamak amacıyla, Sosyal Hizmetler Dairesi'nden yardım alan kadınlara, Başkent Lefkoşa Inner Wheel Kulübü'nün katkılarıyla tarama yapıldı.
Print
Yayınlanma tarihi: Eki 31, 2023,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Haziran 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
26
GARDİYANOĞLU: "KKTC’NİN OLMADIĞI BİR TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI DÜŞÜNÜLEMEZ"

GARDİYANOĞLU: "KKTC’NİN OLMADIĞI BİR TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI DÜŞÜNÜLEMEZ"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, TC Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ev sahipliğinde "Küreselleşen Dünyada Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi" temasıyla düzenlenen Uluslararası Aile Forumu'nda, İhlas Haber Ajansı muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Devamını oku
27282930
BAKAN GARDİYANOĞLU OTROPEDİK ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ KABUL

BAKAN GARDİYANOĞLU OTROPEDİK ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ KABUL

GARDİYANOĞLU: “ENGELLİ BİREYLERİN İSTİHDAM ALANLARININ ÇOĞALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Devamını oku
311
234
GARDİYANOĞLU: ''KADIN KOOPERATİFLERİ 5 YILLIK  PRİM DESTEĞİ İLE  GÜÇLENDİRİLECEK ''

GARDİYANOĞLU: ''KADIN KOOPERATİFLERİ 5 YILLIK PRİM DESTEĞİ İLE GÜÇLENDİRİLECEK ''

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı açıklamada, kadın kooperatiflerine yönelik prim desteği çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Devamını oku
5678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Arşiv