Menu

SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ KORUMASINDAKİ ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ

SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ KORUMASINDAKİ ÇOCUKLARA İFTAR YEMEĞİ

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) sponsorluğunda, Sosyal Hizmetler Dairesi'ne bağlı Sevgi Evi'nde kalan çocuklara ve devlet himayesindeki 30 çocuğa koruyucu aile olan 21 aileye iftar yemeği verildi.

Yemeğe Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Bakanlık Müdürü Berna Bayur, İhtiyat Sandığı Dairesi Müdürü Ertunç Dogu, Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü, Alev Ecevit ile TİKA KKTC Sorumlusu Havva Pınar Özcan Küçükçavuş, TC Lefkoşa Büyükelçi 1. Yardımcısı Zerrin Kandemir ile TC Lefkoşa Büyükelçiliği yetkilileri katıldı.
Yemekte konuşma yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Alev Ecevit, Ramazan ayında çocuklar ve koruyucu ailelerle kendilerine buluşma imkanı tanıdıkları için TİKA yetkililerine teşekkür etti.
Koruyucu aile olmanın ve aile yanında bakımın çocuklar açısından ne kadar önemli olduğuna vurgu yapan Ecevit, çocuklarla aileler arasında kurulan sevgi dolu bağın çocukların gelişimine yön verdiğine dikkat çekti ve ailelere özverilerinden dolayı teşekkür etti.
Yemeğin sonunda TİKA tarafından çocuklara hediyeler dağıtıldı
Print
Yayınlanma tarihi: Mar 24, 2025,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ağustos 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829303112
3
ÇALIŞMA BAKANLIĞI İLE DAÜ ARASINDA DİJİTAL İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

ÇALIŞMA BAKANLIĞI İLE DAÜ ARASINDA DİJİTAL İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı İhtiyat Sandığı Dairesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi arasında bilişim projelerinin yönetimi ve teknik danışmanlığına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Protokole Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu ile Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç imza koydu.

Protokol kapsamında İhtiyat Sandığı Dairesi’nin yazılım sistemleri günün teknolojik şartlarına uygun olarak yeniden düzenlenecek, yeni bilişim projeleri bilimsel yöntemlerle planlanacak ve proje yönetimi süreçleri DAÜ'nün teknik danışmanlığında yürütülecek. Yazılım geliştirme çalışmaları ise İhtiyat Sandığı Dairesi’nin kendi bilişim personeli tarafından DAÜ ile koordinasyon içerisinde gerçekleştirilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, dijital dönüşümün kamu hizmetlerinin kalitesini artıran en önemli unsurlardan biri olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlara daha hızlı, daha etkin ve daha güvenilir hizmet sunabilmek amacıyla İhtiyat Sandığı Dairesi’nin bilişim altyapısını modern teknolojilerle güçlendirmeye devam ettiklerini ifade etti.

Hasipoğlu, üniversiteler ile iş birliğinin kamu yönetiminde yenilikçi çözümler geliştirilmesine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, Doğu Akdeniz Üniversitesi ile gerçekleştirilen iş birliğinin yalnızca mevcut projelere değil, gelecekte hayata geçirilecek dijital dönüşüm çalışmalarına da önemli katkılar sağlayacağını vurguladı ve protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını temenni etti.

Devamını oku
456789
101112
HASİPOĞLU: ÜNAL ÜSTEL HÜKÜMETİNİN İSTİKRARI; ETKİN HİZMETİ SAĞLADI

HASİPOĞLU: ÜNAL ÜSTEL HÜKÜMETİNİN İSTİKRARI; ETKİN HİZMETİ SAĞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Hakikat Web TV’de Güven Arıklı’nın konuğu olarak çalışma hayatından hükümetin icraatlarına ve Kıbrıs sorununa kadar gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Devamını oku
13141516
17
AŞIRI SICAKLARDA AÇIK ALANDA ÇALIŞMA YASAĞI 23 AĞUSTOS’A KADAR UZATILDI

AŞIRI SICAKLARDA AÇIK ALANDA ÇALIŞMA YASAĞI 23 AĞUSTOS’A KADAR UZATILDI

BAKAN HASİPOĞLU: “SICAKLIK DEĞERLERİ NORMALE DÖNENE KADAR ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞINI RİSKE ATMAYACAĞIZ”

Devamını oku
181920212223
24252627282930
31123456

Arşiv