Menu

GARDİYANOĞLU: “ KAYIT DIŞI İŞ GÜCÜ İLE MÜCADELEMİZ BAŞLADI.SONUNA KADAR KARARLIYIZ”

GARDİYANOĞLU: “  KAYIT DIŞI İŞ GÜCÜ İLE MÜCADELEMİZ BAŞLADI.SONUNA KADAR KARARLIYIZ”

KAYIT DIŞI  İŞ GÜCÜ SORUNU MASAYA YATIRILDI

GARDİYANOĞLU: “  KAYIT DIŞI İŞ GÜCÜ İLE MÜCADELEMİZ BAŞLADI.SONUNA KADAR KARARLIYIZ”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu Polis Genel Müdürlüğü ve Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda  ülkedeki  kayıt dışı iş gücü sorunu ve alınması gereken tedbirler ele  alındı.

Gardiyanoğlu, “Paydaşarımız olan Polis Genel Müdürlüğü ve Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Ülkemizdeki kaçak iş gücü ile mücadelemiz başlamıştır. Bu soruna artık geçit vermeyeceğiz sonuna kadar kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Print
Yayınlanma tarihi: Ağu 24, 2023,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mayıs 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829
HASİPOĞLU’NDAN İŞVERENLERE ÇAĞRI: ‘‘ 1 MAYIS’TA KEPENKLER EMEĞE SAYGI İÇİN KAPANSIN’’

HASİPOĞLU’NDAN İŞVERENLERE ÇAĞRI: ‘‘ 1 MAYIS’TA KEPENKLER EMEĞE SAYGI İÇİN KAPANSIN’’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Devamını oku
30123
4567
HASİPOĞLU: “İŞ GÜVENLİĞİ ERTELENEMEZ”

HASİPOĞLU: “İŞ GÜVENLİĞİ ERTELENEMEZ”

4-10 Mayıs İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Çalışma Dairesi müfettişleri tarafından Girne’de geniş kapsamlı iş sağlığı ve güvenliği denetimi gerçekleştirildi.

Devamını oku
8910
ENGELLER BİRLİKTE AŞILACAK

ENGELLER BİRLİKTE AŞILACAK

10-16 MAYIS ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERLE KUTLANACAK

Devamını oku
11
AİLELERE UMUT OLACAK OTİZM MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

AİLELERE UMUT OLACAK OTİZM MERKEZİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, tadilatı devam eden Otizm Merkezi’nde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Daha önce Çağlayan Çocuk Yuvası olarak kullanılan binanın, kapsamlı tadilat çalışmalarının ardından 2-3 ay içerisinde otizme yönelik bir eğitim merkezi olarak hizmet vermesi hedefleniyor.

Devamını oku
121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567

Arşiv