Menu

Bakan Çeler'den '' Yardıma Koşuyoruz’ sloganı ile gerçekleşecek Turkcell Girne Yarı Maratonu’na destek

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Girne Belediyesi ve KKTC Atletizm Federasyonu işbirliğinde 14 Nisan 2019 Pazar günü ‘Yardıma Koşuyoruz’ sloganı ile gerçekleşecek Turkcell Girne Yarı Maratonu’na destek verdi.
Bakan Çeler, bir Girneli olarak  turizmin incisi olan Girne’de gerçekleşecek olan Turkcell Girne Maratonu’nda yer almaktan mutluluk duyacağını ifade etti ve duyarlı tüm vatandaşları  maratona    katılmaya davet etti.
Turkcell Girne Yarı Maratonundan elde edilecek gelir SOS Çocuk Köyü Derneği,  Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Girne 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi  ve Akan Gürkan Eğitim Vakfına bağışlanacak.

Print
Yayınlanma tarihi: Nis 11, 2019,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ekim 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
293012345
6789
EN ÖZEL ADIMLAR ENGELSİZ YAŞAM EVİ İÇİN ATILACAK

EN ÖZEL ADIMLAR ENGELSİZ YAŞAM EVİ İÇİN ATILACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, bakanlık personeli, Engelsiz Yaşam Evi ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve eğitmenleriyle bu yılki Lefkoşa Maratonu’na kayıt yaptırdı.

Devamını oku
10
Bakan Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin 50. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Bakan Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin 50. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin 50. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Bakan Hasipoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Toplum olarak başladığımız, devlet kurarak halk olarak devam ettiğimiz mücadeleye layıkıyla hizmet eden partimizin 50. yılını tamamlamanın mutluluğu içindeyiz. Üç yıl üst üste seçilerek onurla yürüttüğüm Genel Sekreterlik görevim süresince, üç kıymetli Genel Başkanla çalışıp; iki olağan ve ikisi olağanüstü olmak üzere dört kurultay gerçekleştirdim.

Devamını oku
1112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Arşiv