Menu

Bakan Çeler, Ankara’da 1. Yaşlılık Şurası’na katılacak.

Bakan Çeler, Ankara’da  1. Yaşlılık Şurası’na katılacak.       

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler,  Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  tarafından 20-22 Şubat 2019 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek  olan  1. Yaşlılık  Şurası’na katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasını gerçekleştireceği Şura’da ‘Liderler Oturumu’ da düzenlenecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çeler, ‘’ Yaşlı Dostu Politikalar’’  Konulu Liderler Oturumu’nda konuşacak.

KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki ÇELER, Bangladeş Sosyal Refah Bakanı Nuruzzaman AHMED, Bulgaristan, Çalışma ve Sosyal Politika Bakan Yardımcısı Sultanka PETROVA, Makedonya Çalışma ve Sosyal Politika Bakanı Mila CAROVSKA, Katar, İdari Gelişim, Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı Yousuf Bin Mohammad Al-Othman Fakhroo, Slovenya, Çalışma, Aile, Sosyal İşler ve Fırsat Eşitliği Bakanı Ksenija KLAMPFER, Türkmenistan, Çalışma ve Nüfusun Sosyal Korunması Bakanı Muhammetseyit SYLAPOV, ‘Dünya’da Yaşlı Dostu Politikalar’ konusunda değerlendirmelerde bulunacaklar.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler ve beraberindeki heyet, bu akşam adadan ayrılacak.

Print
Yayınlanma tarihi: Şub 19, 2019,
Haber Kategorisi: Duyurular,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ekim 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
293012345
6789
EN ÖZEL ADIMLAR ENGELSİZ YAŞAM EVİ İÇİN ATILACAK

EN ÖZEL ADIMLAR ENGELSİZ YAŞAM EVİ İÇİN ATILACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, bakanlık personeli, Engelsiz Yaşam Evi ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve eğitmenleriyle bu yılki Lefkoşa Maratonu’na kayıt yaptırdı.

Devamını oku
10
Bakan Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin 50. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Bakan Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin 50. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin 50. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Bakan Hasipoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Toplum olarak başladığımız, devlet kurarak halk olarak devam ettiğimiz mücadeleye layıkıyla hizmet eden partimizin 50. yılını tamamlamanın mutluluğu içindeyiz. Üç yıl üst üste seçilerek onurla yürüttüğüm Genel Sekreterlik görevim süresince, üç kıymetli Genel Başkanla çalışıp; iki olağan ve ikisi olağanüstü olmak üzere dört kurultay gerçekleştirdim.

Devamını oku
1112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Arşiv