Menu

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SADIK GARDİYANOĞLU, GÜZELYURT VE LEFKE’DEKİ BAKANLIĞINA BAĞLI DAİRE VE KURUMLARI ZİYARET EDEREK, İNCELEMELERDE BULUNDU.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SADIK GARDİYANOĞLU, GÜZELYURT VE LEFKE’DEKİ  BAKANLIĞINA BAĞLI  DAİRE VE KURUMLARI ZİYARET EDEREK, İNCELEMELERDE BULUNDU.

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SADIK GARDİYANOĞLU, GÜZELYURT VE LEFKE’DEKİ  BAKANLIĞINA BAĞLI  DAİRE VE KURUMLARI ZİYARET EDEREK, İNCELEMELERDE BULUNDU.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu Çalışma Dairesi, Sosyal Sigortalar Dairesi ile İhtiyat Sandığı Dairesi ve Sosyal Hizmetler Dairesi Güzelyurt ve Lefkek Bölge Amirlikleri’ni ziyaret etti.

Bakan Gardiyanoğlu’na ziyaretlerinde  Çalışma Dairesi Müdürü Sezgi Ç. Ballı,İhtiyat Sandığı Dairesi Müdürü Ali Anıl Yüce, Sosyal Sigortalar Dairesi Müdürü Tahir Serhat ve Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Alev Ecevit eşlik etti.

Personelle  bir araya gelerek hizmet binaları ile  ilgili bilgi alan Gardiyanoğlu, personelin sıkıntılarını yerinde dinledi, verimli ve etkin çalışmaya yönelik beklentilerini dile getirdi.

Gardiyanoğlu, Özel Gereksinimli Gençlerle Bir Araya  Geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu daha sonra Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ni de ziyaret etti. Merkezi dolaşarak merkezin faaliyetleri ve ihtiyaçları hakkında  yetkililerden  bilgi aldı.

Merkeze devam eden özel gereksinimli gençler ile sohbet eden Gardiyanoğlu, gençlerin taleplerini dinledi.

 

Print
Yayınlanma tarihi: Eki 5, 2023,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ağustos 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
272829303112
3
ÇALIŞMA BAKANLIĞI İLE DAÜ ARASINDA DİJİTAL İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

ÇALIŞMA BAKANLIĞI İLE DAÜ ARASINDA DİJİTAL İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı İhtiyat Sandığı Dairesi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi arasında bilişim projelerinin yönetimi ve teknik danışmanlığına ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Protokole Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu ile Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç imza koydu.

Protokol kapsamında İhtiyat Sandığı Dairesi’nin yazılım sistemleri günün teknolojik şartlarına uygun olarak yeniden düzenlenecek, yeni bilişim projeleri bilimsel yöntemlerle planlanacak ve proje yönetimi süreçleri DAÜ'nün teknik danışmanlığında yürütülecek. Yazılım geliştirme çalışmaları ise İhtiyat Sandığı Dairesi’nin kendi bilişim personeli tarafından DAÜ ile koordinasyon içerisinde gerçekleştirilecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, dijital dönüşümün kamu hizmetlerinin kalitesini artıran en önemli unsurlardan biri olduğuna dikkat çekerek, vatandaşlara daha hızlı, daha etkin ve daha güvenilir hizmet sunabilmek amacıyla İhtiyat Sandığı Dairesi’nin bilişim altyapısını modern teknolojilerle güçlendirmeye devam ettiklerini ifade etti.

Hasipoğlu, üniversiteler ile iş birliğinin kamu yönetiminde yenilikçi çözümler geliştirilmesine önemli katkılar sağlayacağını belirterek, Doğu Akdeniz Üniversitesi ile gerçekleştirilen iş birliğinin yalnızca mevcut projelere değil, gelecekte hayata geçirilecek dijital dönüşüm çalışmalarına da önemli katkılar sağlayacağını vurguladı ve protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını temenni etti.

Devamını oku
456789
101112
HASİPOĞLU: ÜNAL ÜSTEL HÜKÜMETİNİN İSTİKRARI; ETKİN HİZMETİ SAĞLADI

HASİPOĞLU: ÜNAL ÜSTEL HÜKÜMETİNİN İSTİKRARI; ETKİN HİZMETİ SAĞLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Hakikat Web TV’de Güven Arıklı’nın konuğu olarak çalışma hayatından hükümetin icraatlarına ve Kıbrıs sorununa kadar gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Devamını oku
13141516
17
AŞIRI SICAKLARDA AÇIK ALANDA ÇALIŞMA YASAĞI 23 AĞUSTOS’A KADAR UZATILDI

AŞIRI SICAKLARDA AÇIK ALANDA ÇALIŞMA YASAĞI 23 AĞUSTOS’A KADAR UZATILDI

BAKAN HASİPOĞLU: “SICAKLIK DEĞERLERİ NORMALE DÖNENE KADAR ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞINI RİSKE ATMAYACAĞIZ”

Devamını oku
181920212223
24252627282930
31123456

Arşiv