Menu

Çalışma İzin İşlemleri 4 Aralık’tan İtibaren Online

Mevcut uygulamada, önizinle işçi getirmek isteyen işveren veya işveren vekili, tüm başvuru belgelerini (istihdam talep formu ile önizin başvuru formu) elde yazılı olarak doldururken yeni uygulama ile ön izin başvuru işlemi, çalışma izni uzatma başvuru işlemi ve yatay geçiş için başvuru işlemi internet üzerinden online yapılabilecek.

Online Uygulama Nasıl Olacak Online çalışma izni başvurusu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın www.csgb.gov.ct.tr web adresinde yer alan ilgili başvuru formunun , işveren veya işveren vekili tarafından doldurulması ile yapılacak. İşveren veya işveren vekili, başvuru sonrası sistemden otomatik olarak kendisine kısa mesaj (SMS) şeklinde gönderilecek doğrulama kodu ile işlem takip referans numarası alacak. İşveren veya işveren vekili, aldığı işlem takip numarası ile; ilgili Çalışma Dairesi Bölge Amirliklerine işlemlerini sonlandırmak için şahsen başvurabilecek.

Ayrıca tüm çalışma izin işlemleri için, Çalışma İzin Merkezi’ne ödenen harçlar, 4 Aralık 2017 tarihinden itibaren ; Kıbrıs Türk Kooperatif Bankası’nın 10-304-0006138109 numaralı " Çalışma İzin Harçları Bedeli Hesabı "na yatırılarak, banka dekontu ile birlikte Çalışma İzin Merkezi’ne başvurulacaktır.
Print
Yayınlanma tarihi: Ara 1, 2017,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ekim 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
293012345
6789
EN ÖZEL ADIMLAR ENGELSİZ YAŞAM EVİ İÇİN ATILACAK

EN ÖZEL ADIMLAR ENGELSİZ YAŞAM EVİ İÇİN ATILACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, bakanlık personeli, Engelsiz Yaşam Evi ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve eğitmenleriyle bu yılki Lefkoşa Maratonu’na kayıt yaptırdı.

Devamını oku
10
Bakan Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin 50. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Bakan Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin 50. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin 50. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Bakan Hasipoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Toplum olarak başladığımız, devlet kurarak halk olarak devam ettiğimiz mücadeleye layıkıyla hizmet eden partimizin 50. yılını tamamlamanın mutluluğu içindeyiz. Üç yıl üst üste seçilerek onurla yürüttüğüm Genel Sekreterlik görevim süresince, üç kıymetli Genel Başkanla çalışıp; iki olağan ve ikisi olağanüstü olmak üzere dört kurultay gerçekleştirdim.

Devamını oku
1112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Arşiv