Taçoy, Yeniceköy’de bulunan eski polis okulu binasında incelemelerde bulundu.

Taçoy, Yeniceköy’de bulunan eski polis okulu binasında incelemelerde bulundu.

Taçoy, Yeniceköy’de bulunan eski polis okulu binasında incelemelerde bulundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın kullanımına tahsis edilen Yeniceköy’de bulunan eski polis okulu binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Başkanı Tunç Adanır ile birlikte binayı ziyaret eden Taçoy’a Bakanlık Müdürü Meray Dürüst ile Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan da eşlik etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na tahsis edilen binanın toplumun dezavantajlı kesimlerine nasıl katkı sağlayabileceği konusunda Kıbrıs Türk Mühendis ve Mimar Odaları Başkanı Tunç Adanır ile istişarelerde bulunan Taçoy, binanın durumu hakkında bilgi alarak; binanın Sosyal Hizmetler Dairesi’nin ihtiyaç duyduğu alanlarda kullanılmasına dönük plan ve projeleri için Adanır ile görüş alışverişinde bulundu.

Taçoy, Kıbrıs Türk Mimar Mühendisler Odası ile işbirliği içinde çalışarak binanın atıl durumdan kurtulup sosyal devlet anlayışıyla farklı projelerle topluma yeniden kazandırılmasını amaçladıklarını söyledi.

Print
Yayınlanma tarihi: Mar 19, 2022,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ekim 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
293012345
6789
EN ÖZEL ADIMLAR ENGELSİZ YAŞAM EVİ İÇİN ATILACAK

EN ÖZEL ADIMLAR ENGELSİZ YAŞAM EVİ İÇİN ATILACAK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, bakanlık personeli, Engelsiz Yaşam Evi ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ve eğitmenleriyle bu yılki Lefkoşa Maratonu’na kayıt yaptırdı.

Devamını oku
10
Bakan Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin 50. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Bakan Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin 50. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Ulusal Birlik Partisi’nin 50. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. Bakan Hasipoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Toplum olarak başladığımız, devlet kurarak halk olarak devam ettiğimiz mücadeleye layıkıyla hizmet eden partimizin 50. yılını tamamlamanın mutluluğu içindeyiz. Üç yıl üst üste seçilerek onurla yürüttüğüm Genel Sekreterlik görevim süresince, üç kıymetli Genel Başkanla çalışıp; iki olağan ve ikisi olağanüstü olmak üzere dört kurultay gerçekleştirdim.

Devamını oku
1112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789

Arşiv