KUMSAL PARK’TA 1 HAZİRAN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ COŞKUSU YAŞANDI

KUMSAL PARK’TA 1 HAZİRAN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ COŞKUSU YAŞANDI
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı “Dünya Çocuk Günü” dolayısıyla çocuk şenliği düzenledi. “Oyunlarım Neşeli Hayallerim Renkli” sloganı ile gerçekleştirilen etkinlik yoğun ilgi gördü.
Çocuk şenliğinin açılış konuşmalarını Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy yaptı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, çocuklara hak ettiklerini sunmak adına imkanları dahilinde çalıştıklarını söyleyerek, çocukların geleceğe umutla bakması adına bugünü kutlamak gerektiğini kaydetti.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kendi çocukluğunun şartlarının bugünden çok farklı olduğunu, korku içinde yaşandığını, bugün ise barış ve huzur içinde çocukların çocukluklarını yaşayabildiğini söyledi.Tatar, çocukların mutlu olması, ülke ve vatan sevgisiyle büyümesinin önemli olduğunu belirtti.
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de çocukların mutlu, sağlıklı olması, daha düzel bir dünyada yaşamasının önemine değindi. Töre, tüm çocukların gününü kutladı.
Konuşmaların ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy , çocuk şenliğine katkı koyan sponsorlara teşekkür belgelerini takdim etti.
Yiyecek stantları, palyaço, dans gösterileri, yüz boyama etkinliği ve zıp zıp gibi birbirinden renkli etkinliklerin yer aldığı şenlikte çocuklar doyasıya eğlendi. Şenliğin sonunda yapılan hediye çekilişi ile sürpriz hediyeler çocuklara dağıtıldı.
Print
Yayınlanma tarihi: Haz 1, 2022,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
252627
KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE  KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, 18-24 Mart  Yaşlılar Haftası  dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Kalkanlı Yaşam Evi’nde  kalan yaşlılara  saç bakımı ve güzellik  uygulaması gerçekleştirdi.

Devamını oku
28
DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği Başkanı Hidayet Ağören ve diyetisyen Mehmet Miralay ile görüştü.

Devamını oku
293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Arşiv