Kooperatif Merkez Bankası’ndan Lefkoşa Çocuk Yuvası’na Anlamlı Bağış

Kooperatif Merkez Bankası’ndan  Lefkoşa Çocuk Yuvası’na Anlamlı  Bağış

Kooperatif Merkez Bankası’ndan  Lefkoşa Çocuk Yuvası’na Anlamlı  Bağış

Kooperatif Merkez Bankası,   İhtiyaçlı Çocuklar İçin Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lefkoşa Çocuk Yuvası’na   50 Bin TL Bağışta Bulundu.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman,  Kooperatif Merkez Bankası Genel Müdürü Kemal Ataman  ve beraberindeki heyeti kabul etti. Kabulde Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan ile Lefkoşa Çocuk Yuvası Sorumlusu Melek Alp da hazır bulundu.

Kooperatif Merkez Bankası  Genel Müdürü Kemal Ataman, bankanın  toplumun her kesiminin yanında olmaya çalıştığını,  pek çok kuruluşa destek verdiklerini kaydetti. Her yıl müşterilere  gönderdikleri yeni yıl  hediyelerini bu yıl mütevazi tutarak  , Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lefkoşa Çocuk Yuvası’nın ihtiyaçlarını  karşılamak için katkıda bulunduklarını  ifade eden Ataman:  ‘‘ Çocukların ihtiyaçlarını karşılamak ve    sevincini paylaşmak  banka olarak yeni yılda bizler için en büyük  hediyedir. Bu vesileyle tüm halkımıza sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim’’ dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman da  konuşmasında,  Kooperatif Merkez Bankası yönetimine  sosyal sorumluluk ilkesiyle aldıkları karardan ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.  Ekonomik  koşulların ihtiyaçlı  sayısına arttırdığına işaret eden Çağman,  gönüllü kurum ve kişilerin  topluma örnek olması gerektiğinin altını çizdi.

 Daha sonra,  Kooperatif  Merkez Bankası  Yönetim Kurulu  Başkanı Şerife  Kanan,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman’a bağış çekini takdim etti.

 

Print
Yayınlanma tarihi: Ara 29, 2021,
Haber Kategorisi: Haberler 2021,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Nisan 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011

Arşiv