Kooperatif Merkez Bankası’ndan Lefkoşa Çocuk Yuvası’na Anlamlı Bağış

Kooperatif Merkez Bankası’ndan  Lefkoşa Çocuk Yuvası’na Anlamlı  Bağış

Kooperatif Merkez Bankası’ndan  Lefkoşa Çocuk Yuvası’na Anlamlı  Bağış

Kooperatif Merkez Bankası,   İhtiyaçlı Çocuklar İçin Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lefkoşa Çocuk Yuvası’na   50 Bin TL Bağışta Bulundu.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman,  Kooperatif Merkez Bankası Genel Müdürü Kemal Ataman  ve beraberindeki heyeti kabul etti. Kabulde Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Hüseyin Akcan ile Lefkoşa Çocuk Yuvası Sorumlusu Melek Alp da hazır bulundu.

Kooperatif Merkez Bankası  Genel Müdürü Kemal Ataman, bankanın  toplumun her kesiminin yanında olmaya çalıştığını,  pek çok kuruluşa destek verdiklerini kaydetti. Her yıl müşterilere  gönderdikleri yeni yıl  hediyelerini bu yıl mütevazi tutarak  , Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Lefkoşa Çocuk Yuvası’nın ihtiyaçlarını  karşılamak için katkıda bulunduklarını  ifade eden Ataman:  ‘‘ Çocukların ihtiyaçlarını karşılamak ve    sevincini paylaşmak  banka olarak yeni yılda bizler için en büyük  hediyedir. Bu vesileyle tüm halkımıza sağlıklı ve mutlu bir yıl dilerim’’ dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman da  konuşmasında,  Kooperatif Merkez Bankası yönetimine  sosyal sorumluluk ilkesiyle aldıkları karardan ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.  Ekonomik  koşulların ihtiyaçlı  sayısına arttırdığına işaret eden Çağman,  gönüllü kurum ve kişilerin  topluma örnek olması gerektiğinin altını çizdi.

 Daha sonra,  Kooperatif  Merkez Bankası  Yönetim Kurulu  Başkanı Şerife  Kanan,  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Koral Çağman’a bağış çekini takdim etti.

 

Print
Yayınlanma tarihi: Ara 29, 2021,
Haber Kategorisi: Haberler 2021,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Haziran 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
26
GARDİYANOĞLU: "KKTC’NİN OLMADIĞI BİR TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI DÜŞÜNÜLEMEZ"

GARDİYANOĞLU: "KKTC’NİN OLMADIĞI BİR TÜRK DEVLETLERİ TEŞKİLATI DÜŞÜNÜLEMEZ"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, TC Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ev sahipliğinde "Küreselleşen Dünyada Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi" temasıyla düzenlenen Uluslararası Aile Forumu'nda, İhlas Haber Ajansı muhabirine değerlendirmelerde bulundu.

Devamını oku
27282930
BAKAN GARDİYANOĞLU OTROPEDİK ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ KABUL

BAKAN GARDİYANOĞLU OTROPEDİK ÖZÜRLÜLER DERNEĞİ KABUL

GARDİYANOĞLU: “ENGELLİ BİREYLERİN İSTİHDAM ALANLARININ ÇOĞALMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Devamını oku
311
234
GARDİYANOĞLU: ''KADIN KOOPERATİFLERİ 5 YILLIK  PRİM DESTEĞİ İLE  GÜÇLENDİRİLECEK ''

GARDİYANOĞLU: ''KADIN KOOPERATİFLERİ 5 YILLIK PRİM DESTEĞİ İLE GÜÇLENDİRİLECEK ''

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda yaptığı açıklamada, kadın kooperatiflerine yönelik prim desteği çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

Devamını oku
5678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Arşiv