KKTC’DE AÇILMASI PLANLANAN OTİZİM MERKEZİNİN NASIL YAPILANDIRILACAĞI ELE ALINDI

KKTC’DE  AÇILMASI PLANLANAN  OTİZİM MERKEZİNİN NASIL YAPILANDIRILACAĞI ELE ALINDI
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu  Antalya’da temaslarını  sürdürüyor.  Bakan Gardiyanoğlu temasları çerçevesinde Antalya Otizm Gündüz Bakım ve Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.   Bakan’a temaslarında Sosyal Hizmet Dairesi Müdürü Alev Ecevit, KKTC Antalya Başkonsolosu  Aslı Erkmen ve Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen eşlik etti. 
Bakan Gardiyanoğlu’na merkez ile ilgili detaylı bilgiler verilirken KKTC’de açılacak  otizim  merkezi  ile  ilgili yasal mevzuat,işleyiş prensipleri, dikkat edilmesi gereken konular ve uyulması gereken kurallar ile ilgili otizm merkezi personeli tarafından sunum yapılarak görüş alışverişinde bulunuldu. Yeni açılacak ve bir ilk olacak otizim  merkezinin donanımının  eksiksiz bir şekilde nasıl yapılacağı  ele alındı.
Print
Yayınlanma tarihi: Kas 24, 2024,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ekim 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2829
KKTC’NİN İLK OTİZM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

KKTC’NİN İLK OTİZM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

KKTC’nin ilk Otizm Merkezi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde Lefkoşa’da hizmete açıldı.

Devamını oku
3012
HASİPOĞLU: “BÜYÜKLERİMİZ, GEÇMİŞİMİZDEN GELECEĞİMİZE UZANAN EN KIYMETLİ HAFIZAMIZ”

HASİPOĞLU: “BÜYÜKLERİMİZ, GEÇMİŞİMİZDEN GELECEĞİMİZE UZANAN EN KIYMETLİ HAFIZAMIZ”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Devamını oku
34
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Arşiv