HASİPOĞLU'NDAN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

HASİPOĞLU'NDAN 24 KASIM  ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Bakan Hasipoğlu'nun mesajı şöyle;
"Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri'ne Başöğretmen olarak kabul edilişinin yıl dönümü olan 24 Kasım, öğretmenlik mesleğinin toplumumuz için taşıdığı değeri ve anlamı bir kez daha idrak ettiğimiz özel bir gündür.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin her bölgesinde,  büyük bir özveriyle çalışan öğretmenlerimiz; çocuklarımızı bilgiyle, kültürle, ahlakla ve çağın gerekleriyle donatarak ülkemizin aydınlık yarınlarına yön veren en güçlü unsur olmaya devam etmektedir. Öğretmenlik bir meslek olmanın dışında, toplumun karakterini şekillendiren, nesillerin kaderine dokunan, emek ve adanmışlık isteyen kutsal bir görevdir.
Her bir öğrencinin aldığı eğitim, KKTC’nin geleceğine uzanan bir ışık, bir umuttur. Ülkemizin gelişmesinde, üretken ve bilinçli bireylerden oluşan bir toplum yaratılmasında öğretmenlerimizin emeği tartışılmazdır.
Bu anlamlı günde, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aramızdan ayrılan tüm eğitim neferlerini rahmetle anıyorum. Emekli öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyor; ülkemizin dört bir yanında fedakârca görev yapan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum."
Print
Yayınlanma tarihi: Kas 24, 2025,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Kasım 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
262728
MEHMET VE NAZİFE TAŞKER OTİZM MERKEZİ’NDE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

MEHMET VE NAZİFE TAŞKER OTİZM MERKEZİ’NDE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde hizmet veren Mehmet ve Nazife Taşker Otizm Merkezi öğrencileri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenledikleri etkinlikle Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşadı.

Devamını oku
2930311
23456
HASİPOĞLU: ‘‘40 BİN TL İKRAMİYE ÖDEMELERİ HESAPLARA YATIRILDI’’

HASİPOĞLU: ‘‘40 BİN TL İKRAMİYE ÖDEMELERİ HESAPLARA YATIRILDI’’

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, bugün itibarıyla toplam 46 bin 660 hak sahibinin banka hesaplarına ödemelerin gerçekleştirildiğini belirtti.

Devamını oku
78
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456

Arşiv