GARDİYANOĞLU, UMUT OTİZM DERNEĞİ BAŞKANI MUSTAFA ÖZERDEM İLE DEMİRHAN’DA BULUNAN ENGELSİZ YAŞAM EVİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

GARDİYANOĞLU, UMUT OTİZM DERNEĞİ BAŞKANI MUSTAFA ÖZERDEM İLE DEMİRHAN’DA BULUNAN ENGELSİZ YAŞAM EVİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU.
 
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI SADIK GARDİYANOĞLU, UMUT OTİZM DERNEĞİ BAŞKANI MUSTAFA ÖZERDEM İLE DEMİRHAN’DA BULUNAN ENGELSİZ YAŞAM EVİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU.
 Otizmli çocuklar için Engelsiz Yaşam Evi’nde özel bir birim kurmaya hedeflediklerini  ve çalışma başlattıklarını belirten Gardiyanoğlu, otizme ilişkin toplumsal farkındalığı arttıracak her çalışmanın büyük önem taşıdığına dikkat çekti.
 Otizm konusunun kamu kurumları ve  sivil toplum örgütleri tarafından hassasiyetle  sahiplenilmesinin gerekliliğine vurgu yapan Gardiyanoğlu, bu süreçte otizm tanısı almış bireylerin ve ailelerinin faydalanabileceği bir birimin hayata geçirilmesi için, dünyadaki ve Türkiye’de  başarılı örneklerin Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından inceleneceğini söyledi.
Gardiyanoğlu, otizmli çocuklara hizmet verecek  birimi hayata geçirmek için Umut Otizm Derneği ile işbirliği içinde çalışmaya hazır olduklarını sözlerine ekledi.
Print
Yayınlanma tarihi: May 14, 2024,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mart 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2324252627281
2
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan 8 Mart’a Özel Panel: “Dijital Alanda Kadın Olmak”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan 8 Mart’a Özel Panel: “Dijital Alanda Kadın Olmak”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında dijital mecralarda kadınların karşı karşıya kaldığı şiddet ve hak ihlallerine dikkat çekmek amacıyla anlamlı bir etkinlik düzenliyor.

Devamını oku
3
BASIN DUYURUSU

BASIN DUYURUSU

İŞVERENLERİMİZİN DİKKATİNE: 5 VE ÜZERİ ÇALIŞANI OLAN İŞYERLERİNDE BANKA ÖDEME ZORUNLULUĞU BAŞLIYOR

Devamını oku
45678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Arşiv