Cypfruvex’de Yetkili Sendika BASS‏


5 Ocak 2017, Perşembe

 

BASIN BİLDİRİSİ

Cypfruvex’de Yetkili Sendika BASS

     5 Ocak  2017  tarihinde, Cypfruvex’de   yetkili sendika tespiti için, Hür-iş Federasyonu’na bağlı  Kıbrıs Türk Ofis, Banka, Sigorta ve Ticaret Çalışanları Sendikası ( BASS)  ile   Dev-iş Federasyonu’na bağlı EMEK-İŞ ( Birleşik Kamu, Kooperatif, Tarım ve Diğer Sanat ve Hizmetler Emekçileri Sendikası)  sendikaları   arasında referandum  gerçekleştirilmiştir.

 

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı temsilcisi olarak Sendikalar Mukkayidi Kemal Can  gözetiminde gerçekleştirilen referandumda,  toplu iş sözleşmesi kapsamında olan 77 çalışandan  75  çalışan oy kullanmıştır.

 

Yapılan referandum sonucunda,  BASS  52   oy,  EMEK-İŞ  23  oy almıştır.

Referandum sonucunda, 1 Ocak 2017  tarihinden itibaren , Cypfruvex’de yetkili  sendika BASS  olmuştur.

 Kamuoyunun bilgisine sunulur.



                                                                 KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

 

 

 

 

Print
Yayınlanma tarihi: Oca 5, 2017,
Haber Kategorisi: Duyurular,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
242526
KKTC'DE 2026'NIN "AİLE YILI" İLAN EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

KKTC'DE 2026'NIN "AİLE YILI" İLAN EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

"İŞKUR (Türkiye) ve İşbul (KKTC) arasında online bir iş gücü portalı oluşturulması konusunda son aşamaya gelindi"

Devamını oku
27282930
1
Bakan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Bakanlarla bir araya geldi

Bakan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Bakanlarla bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Türkiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş ile biraraya gelerek verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Devamını oku
234
HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Türk dünyasında iş birliğini güçlendirmeyi hedefleyen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Çalışma, İstihdam ve Sosyal Güvenlik Bakanları Birinci Toplantısı’na katılmak üzere üç günlük resmi temaslar kapsamında Bakü’ye gitti.
Devamını oku
567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Arşiv