Buran Atakan başkanlığındaki Kamu Emekçileri Sendikası temsilcileri Bakan Sucuoğlu’nu ziyaret etti.

Buran Atakan başkanlığındaki Kamu Emekçileri Sendikası temsilcileri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu’nu ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faiz Sucuoğlu’nun ülke genelinde en çok oyu alarak parlementoya seçildiğini hatırlatan Atakan , Çalışma Bakanlığı görevinde de Sucuoğlu’nun başarılı olacağını söyleyerek yeni görevinde başarılar diledi.

Çalışma Bakanlığı’ nın , çalışma hayatı koşullarını düzenleyen, özel sektör ve kamu sektörü olmak üzere tüm çalışanların adil bir şekilde çalışma hayatlarına devam etmeleri açısından sorumluluk taşıyan önemli bir bakanlık olduğunu kaydeden Atakan, Sucuoğlu’nun bir hekim olarak çalışma yaşamındaki denetimlere de gereken özeni göstereceğine inanç belirtti.

Kıbrıs Türk Hava Yolları çalışanları olarak davalarının 9 yıldır devam ettiğini ifade eden Atakan, KTHY çalışanlarının haklarına sahip çıkılması hususunda çalışma hayatından sorumlu bakan olarak Sucuoğlu’ndan destek istedi. KTHY Yasası’nın Ulusal Birlik Partisi döneminde çıkarıldığını ve çalışanların rahatlatıldığını hatırlatan Atakan, çalışanların geriye kalan mağduriyetlerin de ortadan kaldırılması için bayrağı taşımak adına Sucuoğlu’ndan gerekli hassasiyetin gösterilmesini talep etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu da KTHY çalışanlarının mağduriyetlerinin giderilmesi ve eksik ödemelerin tamamlanması için Bakanlık olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini vurguladı.

Print
Yayınlanma tarihi: May 30, 2019,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Şubat 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
27282930
ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU’NIN 01 Ocak 2025 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK ASGARİ ÜCRETE İLİŞKİN NİHAİ KARARI:

ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU’NIN 01 Ocak 2025 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK ASGARİ ÜCRETE İLİŞKİN NİHAİ KARARI:

Komisyon 30/01/2025 tarihinde yapılan itirazları görüşmek üzere tekrardan toplanmıştır.Gerçekleştirilen toplantıya Devlet tarafını temsilen 5 üye, işçi tarafını temsilen 5 üye ve işveren tarafını temsilen 3 üye katılmıştır.

Devamını oku
3112
345
Gardiyanoğlu,  Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gardiyanoğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu,  Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Gardiyanoğlu,  mesajında şu ifadelere yer verdi: 

" 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerle, her birimiz tarifi imkânsız acı ve kayıplar yaşadık. 

50 bini aşkın insanın yaşamını yitirdiği depremde bizler de spor müsabakaları için Adıyaman İsias Otel de bulunan  Şampiyon Meleklerimizi , çocuklarımızı, öğretmenlerimizi, dostlarımızı, en sevdiklerimizi, ve Türkiye’de bulunan vatandaşlarımızı kaybettik. 

<
Devamını oku
6789
10111213141516
17181920212223
242526272812
3456789

Arşiv