BAKAN HASİPOĞLU KIBRIS TÜRK TÜTÜN ENDÜSTRİSİ KURUMUNU ZİYARET ETTİ

BAKAN HASİPOĞLU KIBRIS TÜRK TÜTÜN ENDÜSTRİSİ KURUMUNU ZİYARET ETTİ

BAKAN HASİPOĞLU KIBRIS TÜRK TÜTÜN ENDÜSTRİSİ KURUMUNU ZİYARET EDEREK KADIN ÇALIŞANLARIN 8 MART EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Kıbrıs Türk Tütün Endüstrisi Kurumunu ziyaret etti.

Bakan Hasipoğlu ziyarette Kıbrıs Türk Tütün Endüstrisi Kurumu Genel Müdürü Selahattin Baykıran ile görüşerek fabrikanın işleyişi ile ilgili detaylı bilgi aldı. Bakan Hasipoğlu Kurumda 49 çalışandan 27’sinin kadın çalışan olmasının son derece önemli bir rakam olduğunu kaydetti.

Kıbrıs Türk Tütün Endüstrisi Kurumu Genel Müdürü Selahattin Baykıran eşliğinde fabrikayı dolaşan Bakan Hasipoğlu, fabrikanın çalışma koşullarını yakından görerek bilgi aldı. Kadın çalışanlarla tek tek sohbet eden Bakan Hasipoğlu, çalışanların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutladı.

Bakan Hasipoğlu Kıbrıs Türk Tütün Endüstrisi Kurumu nda 32. Yılını tamamlayan Hatice Umut’u da özverili çalışma yaşamından dolayı tebrik ederek Bakanlığın 8 Mart Kadınlar Günü kupasını armağan etti.

Print
Yayınlanma tarihi: Mar 7, 2022,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
252627
KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE  KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, 18-24 Mart  Yaşlılar Haftası  dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Kalkanlı Yaşam Evi’nde  kalan yaşlılara  saç bakımı ve güzellik  uygulaması gerçekleştirdi.

Devamını oku
28
DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği Başkanı Hidayet Ağören ve diyetisyen Mehmet Miralay ile görüştü.

Devamını oku
293031
1234567
891011121314
15161718192021
22
GARDİYANOĞLU, ''SİYASET VE LİDERLİK OKULU'' AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI.

GARDİYANOĞLU, ''SİYASET VE LİDERLİK OKULU'' AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu , Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) ile Doğu Akdeniz Üniversitesi Kadın Araştırmaları ve Eğitim Merkezi'nin iş birliğinde düzenlenen Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin destek verdiği “Siyaset ve Liderlik Okulu’nun” açılış törenine katıldı.

Devamını oku
232425262728
293012345

Arşiv