Bakan Çeler, Ankara’da 1. Yaşlılık Şurası’na katılacak.

Bakan Çeler, Ankara’da  1. Yaşlılık Şurası’na katılacak.       

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler,  Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde; Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  tarafından 20-22 Şubat 2019 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek  olan  1. Yaşlılık  Şurası’na katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılış konuşmasını gerçekleştireceği Şura’da ‘Liderler Oturumu’ da düzenlenecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çeler, ‘’ Yaşlı Dostu Politikalar’’  Konulu Liderler Oturumu’nda konuşacak.

KKTC Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki ÇELER, Bangladeş Sosyal Refah Bakanı Nuruzzaman AHMED, Bulgaristan, Çalışma ve Sosyal Politika Bakan Yardımcısı Sultanka PETROVA, Makedonya Çalışma ve Sosyal Politika Bakanı Mila CAROVSKA, Katar, İdari Gelişim, Çalışma ve Sosyal İşler Bakanı Yousuf Bin Mohammad Al-Othman Fakhroo, Slovenya, Çalışma, Aile, Sosyal İşler ve Fırsat Eşitliği Bakanı Ksenija KLAMPFER, Türkmenistan, Çalışma ve Nüfusun Sosyal Korunması Bakanı Muhammetseyit SYLAPOV, ‘Dünya’da Yaşlı Dostu Politikalar’ konusunda değerlendirmelerde bulunacaklar.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler ve beraberindeki heyet, bu akşam adadan ayrılacak.

Print
Yayınlanma tarihi: Şub 19, 2019,
Haber Kategorisi: Duyurular,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Haziran 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
25262728293031
1
BAKAN HASİPOĞLU'NUN 1 HAZİRAN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ MESAJI

BAKAN HASİPOĞLU'NUN 1 HAZİRAN DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ MESAJI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu'nun 1 Haziran Dünya Çocuk Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.Hasipoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Çocuklarımız, geleceğimizin en değerli hazinesi, toplumumuzun umudu ve yarınlarımızın teminatıdır. 1 Haziran Dünya Çocuk Günü vesilesiyle, tüm çocuklarımızın bu anlamlı gününü kutluyor; sağlıklı, güvenli, mutlu ve sevgi dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.
Devamını oku
23
"SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLAR VE GENÇ ERİŞKİNLER İÇİN REHABİLİTASYON İLE TAHLİYE SONRASI TOPLUMA KAZANDIRMA PROJESİ" PROTOKOLÜ İMZALANDI

"SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLAR VE GENÇ ERİŞKİNLER İÇİN REHABİLİTASYON İLE TAHLİYE SONRASI TOPLUMA KAZANDIRMA PROJESİ" PROTOKOLÜ İMZALANDI

Ceza infaz kurumunda bulunan 16-24 yaş arası KKTC vatandaşı çocuk ve genç erişkinlerin rehabilitasyon sürecinin desteklenmesi ve tahliye sonrasında topluma uyumlarının güçlendirilmesi amacıyla protokol imzalandı.

Devamını oku
4567
89101112
ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLER "ENGELLERİ AŞ HAYATA KARIŞ" ETKİNLİĞİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLER "ENGELLERİ AŞ HAYATA KARIŞ" ETKİNLİĞİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından Girne’de “Engelleri aş, hayata karış” etkinliği düzenlendi.

Devamını oku
1314
1516
İRFAN NADİR REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDE İLK KARNE SEVİNCİ

İRFAN NADİR REHABİLİTASYON MERKEZİ’NDE İLK KARNE SEVİNCİ

HASİPOĞLU ÖZEL GEREKSİNİMLİ GENÇLERİN KARNE HEYCANINA ORTAK OLDU

Devamını oku
17
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NDAN ÇOCUKLARIN DİJİTAL GÜVENLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI’NDAN ÇOCUKLARIN DİJİTAL GÜVENLİĞİ İÇİN ÖNEMLİ ADIMLAR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çocukların dijital dünyada daha güvenli bir ortamda bulunmalarını sağlamak amacıyla önemli iş birliklerine ve projelere imza atıyor.

Devamını oku
18192021
22232425262728
293012345

Arşiv