Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Standı, DAÜ Kariyer Fuarı'nda

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Mezunlarla İletişim ve Kariyer Araştırma Müdürlüğü tarafından 6.Kariyer Günleri kapsamında Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) ve Kıbrıs Türk Sanayi odası(KTSO) katkılarıyla bugün açılan Kariyer Fuarı’nda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da yer aldı.
Üniversite öğrencilerinin kişisel ve profesyonel gelişimlerine yönelik kariyer fırsatlarının sunulduğu fuarda; Çalışma Dairesi Mağusa Bölge Amirliği personeli tarafından; fuar katılımcılarına, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın sunduğu istihdam hizmetleri ve yerel işgücü projeleri hakkında bilgi verildi. Çalışanların sosyal güvenlik hakları, öğrenci çalışma izinleri ve sosyal güvenlik yatırımları konusunda fuar ziyaretçilerinin sorularını yanıtlayan görevliler, Bakanlığın projelerinin yer aldığı broşürleri ziyaretçilere dağıttı.

Standta ayrıca Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen " Yerel İşgücü İstihdamının Desteklenmesi Projesi" nin tanıtımı da yapılarak, iş arayan gençlere yönelik proje kapsamında sunulan sosyal güvenlik destekleri hakkında da bilgi verildi.
Print
Yayınlanma tarihi: Mar 14, 2018,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
242526
KKTC'DE 2026'NIN "AİLE YILI" İLAN EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

KKTC'DE 2026'NIN "AİLE YILI" İLAN EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

"İŞKUR (Türkiye) ve İşbul (KKTC) arasında online bir iş gücü portalı oluşturulması konusunda son aşamaya gelindi"

Devamını oku
27282930
1
Bakan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Bakanlarla bir araya geldi

Bakan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Bakanlarla bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Türkiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş ile biraraya gelerek verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Devamını oku
234
HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Türk dünyasında iş birliğini güçlendirmeyi hedefleyen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Çalışma, İstihdam ve Sosyal Güvenlik Bakanları Birinci Toplantısı’na katılmak üzere üç günlük resmi temaslar kapsamında Bakü’ye gitti.
Devamını oku
567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Arşiv