Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı H. Ersan Saner, Türkiye Cumhuriyeti Kamu-Sen yetkililerini kabul etti.


Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı H. Ersan Saner, Türkiye Cumhuriyeti Kamu-Sen yetkililerini kabul etti:

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, KKTC Memur-Sen’in davetlisi olarak ülkemizde bulunan TC Kamu-Sen Konfederasyonu Başkanı İsmail Koncuk ve beraberindeki heyeti kabul etti. Kabulde KKTC Memur-Sen Başkanı Kaan Mındıkoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

“KONCUK”

TC Kamu-Sen Konfederasyonu Başkanı İsmail Koncuk kabulde yaptığı konuşmada,  kendilerine zaman ayırıp istişare etme fırsatı veren Bakan Saner’e teşekkür ederek, yeni seçilen KKTC Memur-Sen yönetim kuruluna da başarılar diledi.

Koncuk, yeni göreve gelen KKTC Memur-Sen yönetim kurulunun başarılı olacağına gönülden inandıklarını belirterek, TC Kamu-Sen olarak bütün güçleriyle kendilerine destek vereceklerini söyledi.Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde sendikal faliyetlerin çok eskiye dayandığını, hatta Memur sendikacılığının Türkiye Cumhuriyeti sendikalarından daha tecrübeli olduğunu, bundan dolayı ortak hareket edilmesinin şart olduğunu söyledi.       

Koncuk, KKTC Memur-Sen’in, TC Kamu-Sen 13. Resmi üyesi olduğunu, dolayısı ile sendikanın Türkiye’deki bütün sendikal haklardan yararlanabildiğini belirtti. 450 bin üyenin oluşturduğu Türkiye’nin en büyük konfederasyonu konumunda olduklarını, bu güçle Milli Davada her zaman Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin yanında olacaklarını söyledi.   

“SANER”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner yaptığı konuşmada, Kıbrıs görüşmelerinin sürdüğü bu hassas dönemde, Memur-Sen daveti ile adada bulunan TC Kamu-Sen heyetinin ziyareti kendileri ve KKTC açısından çok önemli olduğunu belirterek, Anavatan ve Yavruvatan bütünleşmesinin tarih boyunca devam ettiğini söyledi. Bu ziyaretin Kıbrıs Türkü’ne destek verme açısından sevindirici olduğunu ifade eden Bakan Saner, görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Saner, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı olarak  her zaman bu sendikaların yanlarında olduklarını, iki sendika arasındaki iyi ilişkilerin artarak devam etmsesini dilediklerini belirterek, Yasalar çerçevesinde ellerinden gelen yardımları yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Konuşmasının sonunda Saner, Anavatan’ın her alanda KKTC’ye verdiği desteklerin gözardı edilemeyeceğini söyleyerek, TC Kamu-Sen aracılığı ile Türkiye Cumhuriyeti’ne teşekkür etti ve her iki Sendikaya da çalışmalarında başarılar diledi.       

Print
Yayınlanma tarihi: Kas 22, 2016,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Nisan 2024»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
252627
KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE  KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

KALKANLI YAŞAM EVİ’NDEKİ YAŞLILARA KUAFÖR VE KİŞİSEL BAKIM HİZMETİ

Yakın Doğu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencileri, 18-24 Mart  Yaşlılar Haftası  dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Kalkanlı Yaşam Evi’nde  kalan yaşlılara  saç bakımı ve güzellik  uygulaması gerçekleştirdi.

Devamını oku
28
DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

DİYETİSYENLER BİRLİĞİ , SORUNLARINI GARDİYANOĞLU’NA AKTARDI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Kıbrıs Türk Diyetisyenler Birliği Başkanı Hidayet Ağören ve diyetisyen Mehmet Miralay ile görüştü.

Devamını oku
293031
1234567
891011121314
15161718192021
22
GARDİYANOĞLU, ''SİYASET VE LİDERLİK OKULU'' AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI.

GARDİYANOĞLU, ''SİYASET VE LİDERLİK OKULU'' AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu , Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Derneği (GİKAD) ile Doğu Akdeniz Üniversitesi Kadın Araştırmaları ve Eğitim Merkezi'nin iş birliğinde düzenlenen Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin destek verdiği “Siyaset ve Liderlik Okulu’nun” açılış törenine katıldı.

Devamını oku
232425262728
293012345

Arşiv