Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, '' Özel Atletizm Oyunları'' na katıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı İlköğretim Dairesi tarafından Lefkoşa Atatürk Stadı’nda düzenlenen "Özel Atletizm Oyunları "na katıldı.

ÇELER: “ENGELLİLERİN NELER YAPABİLECEĞİNİ GÖSTEREN BİR HAFTA”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zeki Çeler, bu haftanın farkındalık ve fırsat tanındığında engellilerin neler yapabileceğinin gösterilmesi açısından önemli bir hafta olduğunu belirtti.

Engellileri bir hafta değil 365 gün hatırlamanın önemine işaret eden Bakan Çeler, engellilerin toplum içerisinde daha farklı bir ayrıcalığa sahip olması gerektiğini vurguladı.

Çeler, düzenlenen spor oyunlarının hem özel gereksinimli bireylerin fiziksel olarak kendilerini geliştirme hem de “biz de toplumdaki herkesin yaptıklarını yapabiliriz” mesajını vermesi açısından önemli olduğunu anlatarak, organizasyonda emeği geçenleri kutladı, sporculara başarı diledi.

Özel gereksinimli öğrencilerin sağlık ve kondisyonlarının geliştirilmesi ve özgüvenlerinin geliştirilmesi amacıyla bu yıl 11.si düzenlenen etkinlikte, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Girne, Güneşköy ve Mağusa İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden özel gereksinimli gençler de yarışlara katılarak, derece aldı

Print
Yayınlanma tarihi: May 8, 2019,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Şubat 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
27282930
ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU’NIN 01 Ocak 2025 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK ASGARİ ÜCRETE İLİŞKİN NİHAİ KARARI:

ASGARİ ÜCRET SAPTAMA KOMİSYONU’NIN 01 Ocak 2025 TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK ASGARİ ÜCRETE İLİŞKİN NİHAİ KARARI:

Komisyon 30/01/2025 tarihinde yapılan itirazları görüşmek üzere tekrardan toplanmıştır.Gerçekleştirilen toplantıya Devlet tarafını temsilen 5 üye, işçi tarafını temsilen 5 üye ve işveren tarafını temsilen 3 üye katılmıştır.

Devamını oku
3112
345
Gardiyanoğlu,  Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gardiyanoğlu, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu,  Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023’te meydana gelen depremlerin ikinci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Gardiyanoğlu,  mesajında şu ifadelere yer verdi: 

" 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 11 ilde yıkıma yol açan depremlerle, her birimiz tarifi imkânsız acı ve kayıplar yaşadık. 

50 bini aşkın insanın yaşamını yitirdiği depremde bizler de spor müsabakaları için Adıyaman İsias Otel de bulunan  Şampiyon Meleklerimizi , çocuklarımızı, öğretmenlerimizi, dostlarımızı, en sevdiklerimizi, ve Türkiye’de bulunan vatandaşlarımızı kaybettik. 

<
Devamını oku
6789
10111213141516
17181920212223
242526272812
3456789

Arşiv