Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Kamu – Sen Başkanı Metin Atan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, Kamu – Sen Başkanı Metin Atan ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti : Kamu – Sen Başkanı Metin Atan ziyarette yaptığı konuşmada, sendikanın 42. Kuruluş yılı olması dolayısı ile hafta boyunca bir dizi etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, bu etkinlikler hakkında Bakan Saner’i bilgilendirme adına bugün nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi. Atan, Bakanlıkla her zaman içiçe, birlikte hareket ettiklerini, yaşanan sorunları birlikte istişare ederek aşmaya çalıştıklarını söyleyerek, yaptığı çalışmalar ve kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Bakan Saner’e teşekkür etti. 10-16 Mayıs tarihlerinin dünya engelliler haftası olduğunu hatırlatan Başkan Atan, bu vesileyle tüm engellilerin haftasını kutlayarak, yapımı devam eden Engelli Yaşam Evi ve engelli vatandaşların maduriyetinin giderilmesi için yapılacak yeni yasaların ivedilikle sonlandırılması gerektiğini söyledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı H. Ersan Saner, 42. Yılını kutlayan Kamu-Sen ve üyelerine Başkan Metin Atan vasıtası ile daha nice yıllar dileyerek, sendikanın sendikal yaşam içerisinde çok farklı ve köklü olduğunu belirtti. Sendikanın üyeleri ve devlet arasında köprü vazifesi gördüğünü, kendi üyelerinin haklarını savunurken bazen sert tartışmalar yaşandığını söyleyen Saner, bunun da normal olduğunu devletten beklenen işlerin hepsinin her zaman yapılamadığını fakat sağduyulu davranarak orta yol bulunduğunun altını çizdi. Saner, Kamu-Sen başkanı ve yönetim kuruluna sendikal çalışmalarında başarılar dileyerek, yapacakları her türlü olumlu hareketlerde yanlarında olduklarını söyledi.
Print
Yayınlanma tarihi: May 11, 2017,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
242526
KKTC'DE 2026'NIN "AİLE YILI" İLAN EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

KKTC'DE 2026'NIN "AİLE YILI" İLAN EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

"İŞKUR (Türkiye) ve İşbul (KKTC) arasında online bir iş gücü portalı oluşturulması konusunda son aşamaya gelindi"

Devamını oku
27282930
1
Bakan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Bakanlarla bir araya geldi

Bakan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Bakanlarla bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Türkiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş ile biraraya gelerek verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Devamını oku
234
HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Türk dünyasında iş birliğini güçlendirmeyi hedefleyen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Çalışma, İstihdam ve Sosyal Güvenlik Bakanları Birinci Toplantısı’na katılmak üzere üç günlük resmi temaslar kapsamında Bakü’ye gitti.
Devamını oku
567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Arşiv