10-16 Mayıs Engelliler Haftas’nda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından etkinlikler düzenlenecek.


10-16 Mayıs Engelliler Haftas’nda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, 10 - 16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Girne, Güneşköy ve Gazimağusa İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezleri’ne devam eden özel gereksinimli gençlerle hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri ,

10 Mayıs Perşembe günü, saat 11.00’de Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Mağusa İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi tarafından özel gereksinimli gençler ve anneleri ile Down Cafe’de yapılacak "Anneler Günü Etkinliği" ile başlayacak.
11 Mayıs Cuma günü, "Yüreklere Dokun Alkış-la" sloganıyla saat 20.00’de Girne Amfi Tiyatro’da , Kıbrıslı Sanatçı Lütfiye Özipek ile Avustralyalı sanatçı Faydee’nin konseri yer alırken; özel gereksinimli gençler de dans ve müzik gösterisi yapacak. Etkinlikte özel gereksinimli gençlerin merkezlerde yaptığı el işi oyma ve seramik eserleri de sergilenecek.
14 Mayıs Pazartesi günü, özel gereksinimli gençlerin ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bürokratlarının katılımı ile Atilla Topaloğlu sahasında saat 18.00’de "Engelsiz Futbol Maçı ve Uçurtma Şöleni " düzenlenecek.
16 Mayıs Çarşamba günü, saat 11.00’de, King Bowling Salonu’nda Girne ve Güneşköy 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon merkezleri arasında " Engelsiz Bowling Turnuvası’’ düzenlecek . Engelliler Haftası etkinlikleri ,
17 Mayıs Perşembe günü Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Girne, Mağusa ve Güneşköy 18 Yaş Üstü Engelli Rehabilitasyon Merkezi’ne devam eden gençlerin katılımıyla Taşkent Piknik Alanı’nda düzenlenecek " Engelsiz Piknik " ile sona erecek.
Print
Yayınlanma tarihi: May 9, 2018,
Haber Kategorisi: Duyurular,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Aralık 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
242526
KKTC'DE 2026'NIN "AİLE YILI" İLAN EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

KKTC'DE 2026'NIN "AİLE YILI" İLAN EDİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLATILDI

"İŞKUR (Türkiye) ve İşbul (KKTC) arasında online bir iş gücü portalı oluşturulması konusunda son aşamaya gelindi"

Devamını oku
27282930
1
Bakan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Bakanlarla bir araya geldi

Bakan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Bakanlarla bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Ankara’daki temasları çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ve Türkiye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş ile biraraya gelerek verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Devamını oku
234
HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

HASİPOĞLU, AZERBAYCAN'DA TEMASLARDA BULUNUYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, Türk dünyasında iş birliğini güçlendirmeyi hedefleyen Türk Devletleri Teşkilatı (TDT) Çalışma, İstihdam ve Sosyal Güvenlik Bakanları Birinci Toplantısı’na katılmak üzere üç günlük resmi temaslar kapsamında Bakü’ye gitti.
Devamını oku
567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Arşiv