İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONUSU MASAYA YATIRILDI

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KONUSU MASAYA YATIRILDI
TAÇOY: “MÜFETTİŞ SAYISI ARTIRILDI DENETİMLER SIKLAŞTIRILDI”
Çalışma ve Sosyla Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy Güvenç Yüksel başkanlığındaki İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Birliği (İSG-BİR) yönetim Kurulu üyeleri ile biraya geldi. Görüşmede Bakanlık Müdürü Meray Dürüst ile Çalışma Dairesi Müdürü Sezgi Çobanoğlu da hazır bulundu.
Birlik, iş sağlığı ve güvenliği kapsamında işyeri Denetim eksikliği , iş sağlığı ve güvenliği bilincinin ve farkındalığının artırılması,konunun devlet kurumları tarafından öncelikli olması, iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarının yaşadığı zorluklar konularında çözüm önerilerini Bakan Taçoy’a iletti.
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları Derneği Başkanı Güvenç Yüksel, ölümlü iş kazaları ile ilgili dünyadan veriler sundu ve taleplerini aktardı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy da müfettiş sayısının artırıldığını belirterek denetimlerin sıklaştırıldığını kaydetti. Sektörel bir planlamanın gerekliliğine dikkat çeken Bakan Taçoy çözümün ortak olduğunun altını çizdi ve işbirliğinin önemini vurguladı.
Print
Yayınlanma tarihi: Ağu 15, 2022,
Haber Kategorisi: Haberler 2022,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Ekim 2026»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
2829
KKTC’NİN İLK OTİZM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

KKTC’NİN İLK OTİZM MERKEZİ HİZMETE AÇILDI

KKTC’nin ilk Otizm Merkezi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı Sosyal Hizmetler Dairesi bünyesinde Lefkoşa’da hizmete açıldı.

Devamını oku
3012
HASİPOĞLU: “BÜYÜKLERİMİZ, GEÇMİŞİMİZDEN GELECEĞİMİZE UZANAN EN KIYMETLİ HAFIZAMIZ”

HASİPOĞLU: “BÜYÜKLERİMİZ, GEÇMİŞİMİZDEN GELECEĞİMİZE UZANAN EN KIYMETLİ HAFIZAMIZ”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Oğuzhan Hasipoğlu, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Devamını oku
34
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
2345678

Arşiv