Menu

SUCUOĞLU: İŞİN ÖZÜ HALKI MEMNUN ETMEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu Serbest Çalışan Hekimleri Birliği Başkanı Remzi Gardiyanoğlu ve beraberinde heyeti kabul ederek görüştü. Gardiyanoğlu konuşmasında Bakan Sucuoğlu’nun Sağlık Bakanlığı döneminde yaptığı çalışmaların devamı şeklindeki açılımların gündemde olmasını memnuniyetle karşıladıklarını kaydetti.
“Artık birlikte yürüyebileceğimiz bir yol haritası var.” diyen Gardiyanoğlu, Genel Sağlık Sigortası ile kamu ve özel sektörün entegre edileceğini bundan da hem halkın hem sağlık sektörünün kazanacağını belirtti. Gardiyanoğlu, her türlü desteği vermeye hazır olduklarını da vurguladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Faiz Sucuoğlu da konuşmasında, Genel Sağlık Sigortası ile ilgili çıkılan yolda, Serbest Çalışan Hekimleri Birliği’nin önemli paydaşlardan biri olduğunu belirtti. Sucuoğlu, yıllardır konuşulan Genel Sağlık Sigortası ile ilgili ilk kez bir adım atıldığını ve hedef konulduğunu ifade ederek Türkiye ile bu konuda protokole imza konduğunu vurguladı. Sucuoğlu,
Genel Sağlık Sigortası’nın artık tatlı bir rekabet yaratacağını belirterek, hastanın en büyük hakkı olan hastane ve doktor seçme özgürlüğünü getireceğini söyledi. Devlet hastanelerinin üzerindeki yükün de paylaşılacağına dikkat çeken Sucuoğlu, tüm paydaşlarında katkıları ile hedefe doğru gideceklerini belirtti.
Bazı statükodan yana olan kesimlerin seslerini yükseltecek gibi göründüğünü de dile getiren Sucuoğlu, “inandığımız bu yolda ilerleyeceğiz. ” dedi.
Parayı nerede bulacaksınız şeklinde soruların sorulduğunu da kaydeden Bakan Sucuoğlu, Bakanlığın ve Maliyenin katkıları ile bunun ulaşılamayacak bir miktar olmadığını belirtti.

Print
Yayınlanma tarihi: Ara 13, 2019,
Haber Kategorisi: Haberler,
Yorumlar: 0,
Etiketler:

«Mart 2025»
PztSalÇarPerCumCmtPaz
242526272812
3456789
1011121314
ENGELLİ YOKLAMA BİLDİRGELERİ İÇİN  SON TESLİM TARİHİ: 28 MART 2025

ENGELLİ YOKLAMA BİLDİRGELERİ İÇİN SON TESLİM TARİHİ: 28 MART 2025

28 Mart 2025 tarihine kadar yoklama bildirgelerini Çalışma Dairesi Amirlikleri veya Büroları’na ulaştırmayanlara verilen nakdi yardım Nisan ayı itibariyle durdurulacaktır.

Devamını oku
1516
1718
BAKAN GARDİYANOĞLU’NDAN PERSONELİNE DÜNYA SOSYAL HİZMET GÜNÜ KUTLAMASI

BAKAN GARDİYANOĞLU’NDAN PERSONELİNE DÜNYA SOSYAL HİZMET GÜNÜ KUTLAMASI

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Dünya Sosyal Hizmet Günü dolayısıyla Sosyal Hizmetler Dairesi personelini ziyaret etti.

Devamını oku
1920212223
24252627282930
31123456

Arşiv